Alţi bani, altă distracţie pentru FCM Alexandria

în Actualitate/Diverse/Sport

Monica Vasilescu

FCM AlexandriaDacă la fotbal feminin, rezultatele pozitive vin pe bandă rulantă, la băieţi, Alexandria stă mai prost cu performanţa. Deşi nu prea au găsit mingea pe terenul de fotbal în acest campionat, sportivii de la FCM Alexandria au parte în continuare de un tratament preferențial din partea municipalității.

Au suferit pierderi consecutive, care au dus echipa pe ultimul loc. În pofida evidentului insucces, primarul Victor Drăguşin anunţă, în cadrul unui interviu pentru o publicaţie locală că, din toamnă, va propune Consiliului local Alexandria să sprijine financiar echipa. Din nou, cu toate că, anul trecut, acelaşi primar declara că le va da cartonaș roșu fotbaliștilor de la FCM, deoarece era nemulțumit de modul cum echipa locală de fotbal a driblat mingea în ultimii ani.

Chiar dacă situația fotbalului alexăndrean nu mai e de multă vreme în standarde, știut fiind faptul că jocul prelungit al sportivilor noştri se desfășoară mai mult în afara terenului, edilul-şef s-a răzgândit în privința susținerii sportului rege de pe meleagurile autohtone, punând afirmaţiile trecute pe seama supărării de moment.

1 Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*

Cele mai recente în Actualitate