Un restaurant din Izvoarele a luat foc! De la ce a pornit incendiul

în Actualitate

Un restaurant din localitatea Izvoarele a luat foc, duminică. Pompierii militari din cadrul Detașamentului Zimnicea au intervenit cu 3 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD și cei de la Detașamentul Alexandria cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime.
Incendiul s-a manifestat mocnit, la nivelul bucătăriei, cu degajări mari de fum, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman – Gelu Dragomir. Incendiul a fost localizat și lichidat rapid de primele echipaje sosite la fața locului. Au fost distruse câteva elemente de mobilier și un aparat de aer condiționat, care se pare că a fost și cauza probabilă a incendiului, acesta fiind lăsat sub tensiune nesupravegheat. Nu au fost înregistrate victime.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*