Valentin Boboc a rezolvat românii din ţară, acum se ocupă de cei din afara României!

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

boboc2Chiar dacă teleormănenii îl văd rar prin colegiu, cu toate că în Parlament a glăsuit doar la depunerea jurământului, fiind desemnat printre cei mai “nevorbiţi” parlamentari, deputatul Valentin Boboc are, mai nou, sarcini să se ocupe de românii din afara ţării. Cum se face asta, probabil se întreabă orice teleormănean de rând, care a urmărit evoluţia lui Valentin Boboc în Casa Poporului. Se face prin metode bine cunoscute în rândurile partidului din care provine, în care se întrezăresc şi oameni mai de Doamne-ajută, dar pe care nu-i promovează nimeni, dacă nu au în sânge spiritul slugărniciei politice. Recent, Valentin Boboc a fost numit să facă parte din Comisia pentru comunitățile de români din afara țării, luându-i locul deputatului Bogdan Diaconu, preşedintele Partidului România Unită. Cel care a fost înlocuit în funcţie spune că PSD a încercat în acest fel să-l aducă la tăcere, fiind complice cu UDMR în atacarea intereselor naţionale ale României.

“Dacă PSD își dorea atât de mult locul din Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării putea să și-l revendice încă de acum 6 luni, când am demisionat din PSD tocmai datorită politicii sale anti-românești. Faptul că această solicitare a fost făcută doar acum, după o serie de acțiuni ale mele de trezire din letargie a autorităților române cu privire la imaginea românilor aflați în afara granițelor, este dovada faptului că PSD vrea să pună obrocul pe felul în care îi ignoră pe românii din străinătate. Îi urez succes înlocuitorului meu de la Comisie, domnul Valentin Boboc, un reprezentant de seamă al PSD Teleorman (aşadar al lui Liviu Dragnea), a cărui experiență în administrația locală din Alexandria și în instalațiile oraşului îl recomandă puternic pentru a proteja PSD să ignore în continuare cele câteva milioane de români aflați în afara granițelor țării. Somn ușor, PSD, până la următoarele alegeri !”, se arată într-un comunicat remis de deputatul Bogdan Diaconu, publicat de Agerpres.

UPDATE: Conform propriei precizări, întru corecta informare a cititorilor noștri, deputatul Valentin Boboc a ținut să precizeze că a fost ales vicepreședinte al comisiei românilor de pretutindeni.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*

Cele mai recente în Actualitatea politică