Primarul Victor Drăguşin şi viceprimarul Ionuţ Neacşu au împărţit flori pe centrul Alexandriei

în Politica altfel

dragusin v Carmen Dumitrescu

Pentru că 8 martie nu e doar un prilej de a ne sărbători mamele şi femeile importante din viaţa noastră, ci şi un bun pretext pentru o baie de mulţime, reprezentanţii tuturor partidelor politice au ieşit duminică, 8 martie, pe centrul Alexandriei cu intenţia a oferi flori alexăndrencelor. Dacă cei din noul PNL au ales să-şi facă botezul public printr-o acţiune de acest gen, baia de mulţime vizându-i pe principalii lideri ai noii formaţiuni politice, cei din PSD au ales să implice exclusiv tinerii în acest proces, Organizaţia de Tineret fiind principala responsabilă de bunul mers al celebrării femeii în acest an. De fapt, activitatea publică a PSD Teleorman ar fi mult mai săracă şi mai discutabilă dacă n-ar exista organizaţia de tineret. Aşa cum era de aşteptat, în fruntea tinerilor social-democraţi s-a aflat viceprimarul Ionuţ Neacşu, unul dintre cei mai norocoşi membri ai organizaţiei de partid.

ionut neacsuÎn aceeaşi zi, şi primarul Victor Drăguşin s-a mobilizat, împărţind garoafe roşii alexăndrencelor pe care le-a întâlnit în drumul său prin municipiu. Şi pentru primar, 8 martie a fost un prilej bun pentru o baie de mulţime, deşi acesta a reuşit să-şi conserve foarte bine gradul de popularitate în ultimii ani, tocmai pentru că n-a pierdut contactul direct cu oamenii.

Dacă cei din PNL au oferit garoafe galbene, cei din PSD au mers pe varianta garoafelor roşii. Ne permitem să le facem o sugestie celor care fac din 8 martie un pretext de promovare a culorilor partidelor pe care le reprezintă: simbolul primăverii este ghiocelul. Alb şi nepătat din punct de vedere politic. Avem convingerea femeile ar aprecia de ziua lor ghioceii, nu flori de culoarea unor manevre politicianiste. Poate la anul…

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

16 Comments

 1. Nu prea te simti bine daca nu scrii tu cat de bun e Titirisca si cat de rai sunt toti ceilalti. Oh tu feblete , intruchiparea corectitudinii 😉

   • Scuzati-ma ca intervin, dar nu pot sa ma abtin, cititorul de mai sus, cred ca, la fel ca multi altii, a constatat o prea mare “aplecare” spre psd, desi, ca toti cetatenii acestui mic judet, stim o multime de puscariabili si in celelate partide. Dvs. nu-i stiti? Va pot trimite, in privat evident, cateva sugestii? Cu stima, un notoriu cititor!

   • Cred că prin “pupat”, de exemplu, se referă la modul sau contextul în care descris așa frumos acțiunea ăstora de aici, in tot articolul https://liberinteleorman.ro/liderii-noului-pnl-au-oferit-flori-alexandrencelor-de-ziua-lor/ VS articolul acesta în care continui puțin ideea (dar finuț așa) “liderii noului PNL au ieşit pe centrul Alexandriei, pentru a le oferi flori alexăndrencelor” cu “Dacă cei din noul PNL au ales să-şi facă botezul public printr-o acţiune de acest gen, baia de mulţime vizându-i pe principalii lideri ai noii formaţiuni politice” iar de psd… te-ai luat puțin sau ai intrat in alte detalii și de-aia s-au aprins spiritele 😛
    Finalul, cred ca n-a mai contat…

 2. Imbecilii nu suporta opozitia .Eu il Pup pe titirisca si il f… pe Dragnea.. e ?bine mai slugoiilor? vedeti ca I s-a umplut tucalul sefului .faceti concurs.

 3. Dragusin asta decat sa imparta garoafe si sa mai pupe pensionari, si sa vrajeasca prostii cu ajutoare nu ar fi mai bine sa repare centul orasului si trotuarele unde-ti rupi pantofii si iei tot noroiul pe tine? Eu il accep chiar si cu nae tatu dar sa faca drak ceva.decat bancute la babe

 4. Vad ca numai in zona pietei se ofera cadouri .Aici e zona zero a prostiei din Alexandria ,nucleul dur al psd,pensionari nostalgici corciti cu taranii din piata.Mandru ca nu sunt roman.

 5. Ia pupati-l voi unde si cand vreti pe Titirisca iar in timpul liber care va ramane, ganditi-va la solutii concrete si pt trotuare si pt centru si pt pensionari si pt zona zero a prostiei si pt toti si toate!Apropo: pt cine nu cunoaste, cetatenii pot propune Consiliului Local spre dezbatere si adoptare proiecte de hotarari.E adevarat, e necesara parcurgerea unor etape, insa pentru cei care vor sa se implice exista aceasta oportunitate. Decat sa acuzam in stanga si-n dreapta, hai sa ne implicam, nu zici??

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*