Un polițist drogat și beat a FURAT mașina unui curier

în Actualitate/Politie

Un polițist încadrat în structura de la Alexandria, în vârstă de 27 de ani, care a consumat băuturi alcoolice și substanțe psihoactive a furat mașina unui curier care distribuia produse alimentare la domiciliul clienților (Restaurantul ONIX). Poliția a confirmat cazul și a întocmit dosar penal pentru conducere sub influența unor substanțe interzise și furt calificat.

Polițistul Ionuț este și diacon la Mănăstirea din Cângu.

„În referire la informațiile apărute în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman este abilitat să comunice următoarele:

La data de 29 ianuarie a.c., polițiștii din Teleorman au fost sesizați de către angajatul unei societăți comerciale din municipiul Alexandria despre furtul unui autoturism.

Autoturismul a fost depistat în localitatea Nanov.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că persoana care ar fi sustras autoturismul este un bărbat, de 27 de ani, polițist în cadrul Poliției municipiului Alexandria.

În urma testării, acesta avea o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat și a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive.

Bărbatul fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea sub influența unor substanțe interzise și furt calificat.

Având în vedere calitatea celui cercetat, a fost dispusă declanșarea cercetării prealabile.

Până în prezent, reprezentantul societății comerciale nu a depus plângere la unitatea de poliție, cu privire la furtul autoturismului, după ce acesta i-a fost restituit, polițistii sesizându-se din oficiu”, a transmis Inspectoratul de Poliție al Județului Teleorman.

2 Comments

  1. Opaaaa… Domnul agent a fost depistat pozitiv cu heroina… Spuneti adevarul… Heroina se baga in vena… Deci sa fim clar intelesi ca sa nu vina cu scuza ca ia pus cineva ceva in pahar sau ca este prima data si a incercat de curiozitate… Scrieti si numele lui Ciobanu Ionut Gabriel… Puneti si fotografia lui… Daca nu aveti una va dau eu! Comunitatea detinutilor din Penitenciarul Giurgiu il saluta si il asteapta!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Cele mai recente în Actualitate