liberinteleorman.ro

Un polițist drogat și beat a FURAT mașina unui curier

30 ianuarie 2022

Un polițist încadrat în structura de la Alexandria, în vârstă de 27 de ani, care a consumat băuturi alcoolice și substanțe psihoactive a furat mașina unui curier care distribuia produse alimentare la domiciliul clienților (Restaurantul ONIX). Poliția a confirmat cazul și a întocmit dosar penal pentru conducere sub influența unor substanțe interzise și furt calificat.

Polițistul Ionuț este și diacon la Mănăstirea din Cângu.

„În referire la informațiile apărute în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman este abilitat să comunice următoarele:

La data de 29 ianuarie a.c., polițiștii din Teleorman au fost sesizați de către angajatul unei societăți comerciale din municipiul Alexandria despre furtul unui autoturism.

Autoturismul a fost depistat în localitatea Nanov.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că persoana care ar fi sustras autoturismul este un bărbat, de 27 de ani, polițist în cadrul Poliției municipiului Alexandria.

În urma testării, acesta avea o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat și a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive.

Bărbatul fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea sub influența unor substanțe interzise și furt calificat.

Având în vedere calitatea celui cercetat, a fost dispusă declanșarea cercetării prealabile.

Până în prezent, reprezentantul societății comerciale nu a depus plângere la unitatea de poliție, cu privire la furtul autoturismului, după ce acesta i-a fost restituit, polițistii sesizându-se din oficiu”, a transmis Inspectoratul de Poliție al Județului Teleorman.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

2 Comments

  1. Opaaaa… Domnul agent a fost depistat pozitiv cu heroina… Spuneti adevarul… Heroina se baga in vena… Deci sa fim clar intelesi ca sa nu vina cu scuza ca ia pus cineva ceva in pahar sau ca este prima data si a incercat de curiozitate… Scrieti si numele lui Ciobanu Ionut Gabriel… Puneti si fotografia lui… Daca nu aveti una va dau eu! Comunitatea detinutilor din Penitenciarul Giurgiu il saluta si il asteapta!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

A uitat 10.000 de euro pe capota mașinii

Următorul articol

Trupa Arhaic a sărbătorit 10 ani de existență într-un concert aniversar autentic

Cele mai recente articole de Actualitate

Don't Miss