20, martie, 2019
Breaking News:
Home > Politie

Politie

Când polițistul lasă mașina deschisă, un teleormănean se ospătează la volan. Nino, nino

Monica Vasilescu Un bărbat din Teleorman a găsit mașina de poliție deschisă, s-a urcat la volanul acesteia și s-a fotografiat. Din poză nu a lipsit nici paharul de bere, ca infracțiunea să nu rămână pe jumătate. În urma imaginilor postate de acesta pe Facebook, Poliția Teleorman face precizări: având în vedere imaginile apărute în spațiul public, în care un bărbat ... Read More »

Un jandarm din Teleorman s-a împușcat la locul de muncă. Gestul său pare să fi fost premeditat…

Carmen Dumitrescu Un subofițer din cadrul IJJ Teleorman s-a sinucis la locul de muncă, în vestiarul unității. Cătălin Predescu, în vârstă de 41 de ani, era considerat de colegii săi unul dintre cei mai buni jandarmi, el fiind, de altfel, și avansat înainte de termen, pentru fapte de curaj. Mai mult, este beneficiarul a multor recompense de ordin financiar, dar ... Read More »

Schimbări de cadre în Poliția municipală. Cătălin Ciurea este noul șef de la unitatea din Alexandria

Monica Vasilescu După avansarea lui Tudorel Pieleanu în postul de adjunct al Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman, lângă inspectorul șef Valentin Dumitrașcu, Poliția municipală din Alexandria aștepta să aibă o nouă conducere. Și numirea nu a întârziat să apară, pe 15 septembrie, comisar-șef Ciurea Cătălin a fost împuternicit să exercite funcția de șef al poliției municipiului Alexandria. Domnia sa ... Read More »

„Hoţii sunt creativi, fii preventiv!” – campanie de prevenire a furturilor din locuinţe

Inspectoratul Județean de Poliție Teleorman s-a alăturat, astăzi, campaniei derulate, încă de luna trecută, de Poliţia Română. Campania naţională de prevenire a furturilor din locuinţe „Hoţii sunt creativi, fii preventiv!” se înscrie în cadrul priorităţii naţionale ”Prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului” şi abordează o categorie de infracţiuni care au o pondere însemnată în volumul faptelor penale de acest tip şi un ... Read More »

Plus/Minus – DSV dă 8 mii lei pe un antivirus

+ Nino-nino în acțiune! Polițiștii de la Arme și Muniții din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman dau dovezi de nepărtinire. Serviciul condus cu mână dreaptă de Bogdan Petrică, om al legii despre care noi am auzit numai lucruri bune din punct de vedere profesional, are în subordine și polițiști care își respectă cuvântul dat și urmează întocmai atribuțiile din ... Read More »

Polițistul Iulian Toader nu s-a lăsat de ilegalități! Șefii săi l-au prins, din nou, la braconaj

Monica Vasilescu Braconierul, pardon… poliţaiul Toader este din nou în acţiune. Nu la locul de muncă, aşa cum ar fi de preferat pentru a putea închega o mapă profesională de om în slujba statului român, ci printr-o ispravă din categoria lipsei de respect față de reguli. Deși fişa postului îi cere să fie impunător şi să le ceară altora să ... Read More »

Poliţia a dus jurnaliştii la ţinte

Monica Vasilescu De ziua Poliţiei Române, în fiecare an, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Teleorman organizează o serie de activităţi dedicate aniversării de pe 25 martie. Printre acestea, reprezentanții mass-media locale au fost invitaţi să participe la concursul „Cupa presei la TIR”.   Read More »

Omul din spatele funcției – Comisarul șef Mihai Matei: ”Cu toate greutățile care sunt, aș merge pe același drum în Poliție!”

Monica Vasilescu Incontestabil, este unul dintre polițiștii momentului. Comisarul-șef Mihai Matei, șeful Poliției Rutiere din Alexandria, nu mai are nevoie de prezentare pentru că îl cunosc și pietonii, nu doar șoferii, prin modul în care își execută sarcinile de serviciu. Cu toții știu că dacă te-a prins Matei pe picior greșit te îndrepți doar pe cale legală. El a urcat ... Read More »

Pecheziții la Cadastru Teleorman. Un angajat a fost prins luând șpagă

Monica Vasilescu Organele de cercetare au descins, luni, în cadrul ambelor servicii ale OCPI Teleorman – Cadastru și Publicitate Imobiliară, pentru un caz de luare de mită. Din informațiile noastre, se pare că o angajată a instituției ar fi luat șpagă în nenumărate rânduri, fiind prinsă ”în fapt” de această dată. Este vorba despre Nicoleta Moldoveanu, registrator la Biroul Carte ... Read More »