liberinteleorman.ro

Trupa Arhaic a sărbătorit 10 ani de existență într-un concert aniversar autentic

30 ianuarie 2022
Advertisement

Trupa Arhaic a împlinit un deceniu de la înființare. De ziua ei, membrii formației au orânduit un concert de zile mari, în care muzica folk a fost principala călăuzitoare. Nicolae Doboș, Grigore Ureche și Nicușor Lina, alături de invitații lor, au serbat momentul într-o serată plină de simțire românească în locația în care s-au creat prietenii culturale și legături de suflet închegate, la Paque Bistro&More din București.

Îndrăgita trupă Arhaic a oferit, din nou, prilejul de a-i fi ascultată muzica, de data aceasta într-un cadru special, prilejuit aniversării celor 10 ani de existență. La concertul care a marcat evoluția în timp a trupei, fanii Arhaic au avut parte de cele mai cunoscute cântece, adunate în acești ani de activitate, dar și de unele care se vor afla pe viitoarele albume.

Arhaicii și-au serbat ziua, sâmbătă, în compania unor invitați de onoare. Scena a aparținut mai multor artiști. Au cântat: Tony Nyerjak și Iulian Ambrosie, veniți special din Belgia pentru acest concert, Daniel Făt, din Baia Mare, alături de alți prieteni ai celor de la trupa Arhaic.

Organizatorii spun că spectacolul aniversar a fost organizat pentru prieteni și, cu acest sens, pe scenă au făcut un adevărat regal de muzică autentică, așa cum s-a întâmplat ori de câte ori fondatorul trupei Arhaic – Nicolae Doboș și-a pus amprenta artistică, având permanent o preocupare din a înnobila spiritul uman prin farmecul cântecului durut.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Un polițist drogat și beat a FURAT mașina unui curier

Următorul articol

Accident grav pe E70: O persoană a murit și alte 3 au ajuns la spital

Cele mai recente articole de Actualitate