Trupa Arhaic a sărbătorit 10 ani de existență într-un concert aniversar autentic

în Actualitate/Cultură

Trupa Arhaic a împlinit un deceniu de la înființare. De ziua ei, membrii formației au orânduit un concert de zile mari, în care muzica folk a fost principala călăuzitoare. Nicolae Doboș, Grigore Ureche și Nicușor Lina, alături de invitații lor, au serbat momentul într-o serată plină de simțire românească în locația în care s-au creat prietenii culturale și legături de suflet închegate, la Paque Bistro&More din București.

Îndrăgita trupă Arhaic a oferit, din nou, prilejul de a-i fi ascultată muzica, de data aceasta într-un cadru special, prilejuit aniversării celor 10 ani de existență. La concertul care a marcat evoluția în timp a trupei, fanii Arhaic au avut parte de cele mai cunoscute cântece, adunate în acești ani de activitate, dar și de unele care se vor afla pe viitoarele albume.

Arhaicii și-au serbat ziua, sâmbătă, în compania unor invitați de onoare. Scena a aparținut mai multor artiști. Au cântat: Tony Nyerjak și Iulian Ambrosie, veniți special din Belgia pentru acest concert, Daniel Făt, din Baia Mare, alături de alți prieteni ai celor de la trupa Arhaic.

Organizatorii spun că spectacolul aniversar a fost organizat pentru prieteni și, cu acest sens, pe scenă au făcut un adevărat regal de muzică autentică, așa cum s-a întâmplat ori de câte ori fondatorul trupei Arhaic – Nicolae Doboș și-a pus amprenta artistică, având permanent o preocupare din a înnobila spiritul uman prin farmecul cântecului durut.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*