liberinteleorman.ro

Polițistul beat și drogat rămâne în structura de la Alexandria

31 ianuarie 2022

Ionuț Ciobanu, polițistul care a fost depistat drogat și beat la volanul unei mașini pe care ar fi furat-o, continuă să fie angajat în structura de la Alexandria, dar va îndeplini atribuții pe linie administrativă, fără a desfășura activități de patrulare sau alte activități operative care impun relaționarea cu cetățenii, potrivit IPJ Teleorman.

„Urmare a evenimentului înregistrat în data de 29 ianuarie a.c. privind furtul unui autoturism de către un polițist din cadrul Poliției municipiului Alexandria, pentru informarea corectă a opiniei publice, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman face următoarele precizări :

  1. Probele de sânge prelevate de la polițist au fost înaintate la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici din București pentru prelucrare.
  2. Având în vedere gravitatea evenimentului, polițistului i s-a retras dreptul de a mai purta și folosi armamentul din dotare, până la finalizarea cercetărilor și clarificarea situației, polițistul va îndeplini atribuții pe linie administrativă în cadrul structurii din care face parte, fără a desfășura activități de patrulare sau alte activități operative care impun relaționarea cu cetățenii”, a transmis Inspectoratul de Poliție al Județului Teleorman.

Reamintim că sâmbătă, un polițist în vârstă de 27 de ani, care a consumat băuturi alcoolice și substanțe psihoactive a furat mașina unui curier care distribuia produse alimentare la domiciliul clienților. Poliția a confirmat cazul și a întocmit dosar penal pentru conducere sub influența unor substanțe interzise și furt calificat. Acesta este și diacon la Mănăstirea Crîngu.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Accident grav pe E70: O persoană a murit și alte 3 au ajuns la spital

Următorul articol

Victor Drăgușin l-a „cumpărat” pe fostul președinte al PNL Videle cu un contract pe bani publici

Cele mai recente articole de Actualitate

Don't Miss