Polițistul beat și drogat rămâne în structura de la Alexandria

în Actualitate/Politie

Ionuț Ciobanu, polițistul care a fost depistat drogat și beat la volanul unei mașini pe care ar fi furat-o, continuă să fie angajat în structura de la Alexandria, dar va îndeplini atribuții pe linie administrativă, fără a desfășura activități de patrulare sau alte activități operative care impun relaționarea cu cetățenii, potrivit IPJ Teleorman.

„Urmare a evenimentului înregistrat în data de 29 ianuarie a.c. privind furtul unui autoturism de către un polițist din cadrul Poliției municipiului Alexandria, pentru informarea corectă a opiniei publice, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman face următoarele precizări :

  1. Probele de sânge prelevate de la polițist au fost înaintate la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici din București pentru prelucrare.
  2. Având în vedere gravitatea evenimentului, polițistului i s-a retras dreptul de a mai purta și folosi armamentul din dotare, până la finalizarea cercetărilor și clarificarea situației, polițistul va îndeplini atribuții pe linie administrativă în cadrul structurii din care face parte, fără a desfășura activități de patrulare sau alte activități operative care impun relaționarea cu cetățenii”, a transmis Inspectoratul de Poliție al Județului Teleorman.

Reamintim că sâmbătă, un polițist în vârstă de 27 de ani, care a consumat băuturi alcoolice și substanțe psihoactive a furat mașina unui curier care distribuia produse alimentare la domiciliul clienților. Poliția a confirmat cazul și a întocmit dosar penal pentru conducere sub influența unor substanțe interzise și furt calificat. Acesta este și diacon la Mănăstirea Crîngu.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Cele mai recente în Actualitate