liberinteleorman.ro

Trădările continuă. PSD a ajuns la 55 de primării în Teleorman

IMG_9600Carmen Dumitrescu

Șirul trădărilor primarilor din Opoziție continuă. Chiar la începutul acestei săptămâni, în cadrul unei conferințe de presă anunțate încă de vineri, președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea, înconjurat de principalii social-democrați ai județului și având la dreapta și la stânga lui noile achiziții, a anunțat că numărul primăriilor asupra cărora PSD are acum influență a ajuns la 55.

Deși a menționat că nu e vorba de niciun fel de presiune și că trădările s-au produs din grija primarilor pentru comunitățile pe care le reprezintă, atmosfera n-a fost una de bucurie, pentru că noii trădători ai Dreptei păreau destul de timorați. Astfel, primarul democrat liberal al comunei Crîngeni, Iulian Lincă, și primarul democrat-liberal al comunei Bujoreni, Florentin Burcea, s-au declarat foarte mulțumiți de decizia luată, menționând că atunci când lumea i-a votat în comunele lor li s-ar fi pus condiția de a trece la PSD. Oricât de deplasată ni s-ar putea părea ideea că votul oamenilor poate fi o condiție pentru trădare, trebuie să fim îngăduitori și să admitem că argumentele erau necesare, măcar de formă, fondul rămânând neschimbat.

Astfel, în mai puțin de o lună, PSD a reușit să atragă de partea sa încă 8 primării și, se pare, acțiunea de racolare a celor mai slabe verigi din Opoziție va continua și în săptămânile următoare, strategia fiind foarte atent pregătită de la cel mai înalt nivel al puterii județene. În ceea ce-l privește pe președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea, acesta le-a urat bun venit noilor trădători în familia social-democrată și i-a asigurat de tot sprijinul organizației județene și a lui Liviu Dragnea: “Sunt primari la primul mandat, oameni care își doresc să facă ceva pentru comunitățile lor. Sigur, ne vom ajuta și ne vom sprijini unii pe alții pentru ca la sfârșit să ne putem bucura împreună de lucruri frumoase, de cât mai multe fapte bune pentru locuitorii acestui județ.”

IMG_9596

Primarul comunei Crîngeni, Iulian Lincă, a declarat că trădarea lui a fost motivată de buna înțelegere cu Adrian Gâdea, astfel că a considerat necesar să mulțumească celor din PSD pentru primirea, aproape ritualică, pe care i-au făcut-o: “Am ales echipa PSD pentru faptul că după câștigarea mandatului meu am avut o colaborare foarte bună cu domnul președinte Adrian Gâdea și cu domnul vicepremier Liviu Dragnea în toate problemele pe care le-am întâmpinat. Am luat această decizie și în urma consultării cu cetățenii din comună care mi-au spus că e bine să fac acest pas pentru a  avea o echipă puternică în spate care să mă susțină, așa că le mulțumesc colegilor de la PSD pentru că m-au primit”.

Primarul de la Bujoreni, Florentin Burcea, a declarat că trădarea lui are la bază ideea susținerii de către o echipă puternică, capabilă să sprijine proiectele de care comunitatea lui are nevoie: “Am ales să fiu alături de echipa PSD pentru că este o echipă puternică, o echipă cu oameni care dau dovadă de profesionalism, oameni cu care ne-am înțeles bine. Considerăm că fiind alături de echipa PSD ne mărim șansele să realizăm cât mai multe obiective pe care ni le-am propus la nivelul comunității.”

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

I se pregăteşte ceva lui Dragnea…

Următorul articol

Făcătorul de administraţii – primarul mercenar

Cele mai recente articole de Actualitate

Don't Miss