liberinteleorman.ro

Olguța Șefu ar putea deveni următorul director al DGASPC Teleorman

8 decembrie 2014

sefuCarmen Dumitrescu
Intimidată de presiunile publice, care vin la pachet cu orice poziție socială privilegiată, Rodica Miloș a demisionat de la conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman. Decizia ei a fost validată de consilierii județeni în cadrul celei mai recente ședințe extraordinare a instituției și, iată, a venit din nou momentul ca Adrian Gâdea să caute un conducător pentru a prelua frâiele acestei instituții subordonate, care ridică atâtea probleme în ultima vreme. Ei bine, Floarea Alesu s-a pensionat între timp, astfel că postul de conducător al DGASPC va putea fi scos, în scurt timp, la concurs. Adrian Gâdea susține că încă meditează la identitatea interimarului și își dorește ca, în urma concursului, situația de la DGASPC să se stabilizeze: “Încă mai meditez la identitatea interimarului. Oricum, în scurt timp, se va putea organiza concurs pentru ocuparea postului respectiv, în contextul în care doamna Floarea Alesu s-a pensionat, și eu vreau ca cel mai bun dintre candidați să și ocupe poziția aceasta.”
Însă, pe coridoarele instituției în cauză, circulă deja zvonul că Olguța Șefu urmează să conducă instituția până la organizarea concursului și, ulterior, să și participe la concurs. Vestea a readus entuziasmul printre angajații instituției, care spun, la unison, că Olguța Șefu este, în egală măsură, un profesionist căruia nu i se pot reproșa foarte multe, dar și un om de caracter. Totuși, Gâdea nu a confirmat ceea ce tot DGASPC-ul discută de mai bine de o săptămână și ceea ce chiar și Olguța Șefu a auzit: “Pot să vă spun că am auzit și eu despre această posibilitate. Nu am până acum niciun fel de confirmare oficială a intenției de a mă numi director al instituției, așa că nu pot să vă spun mai multe. Dar așa am înțeles și eu că stau lucrurile…”
Evident că după experiențele deloc fericite ale celor de la DGASPC cu Floarea Alesu și, ulterior, cu Rodica Miloș, ale cărei amenințări încă le mai bântuie coșmarurile, preluarea conducerii instituției de către Olguța Șefu are aspectul general al unei guri de oxigen. Rămâne, totuși, de văzut, cât de mult îi va lua lui Gâdea să mediteze pe această temă….

Advertisement

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Sute de credincioşi au participat la hramul Bisericii Sfântul Nicolae din Alexandria

Următorul articol

Teleormanul intră din nou în zodia inundațiilor. Situația e sub control, dar autoritățile rămân în alertă.

Cele mai recente articole de Actualitatea politică

Don't Miss