liberinteleorman.ro

Primarul de la Tătărăștii de Jos a fost destituit

Monica Vasilescu

primarie tatarastii de jos 1După primarii din Olteni, Nenciulești și Răsmirești, prin ordin de prefect, a fost destituit din funcție primarul comunei Tătărăştii de Jos – Pătrașcu Marian Adrian. Conform actului emis de Prefectura Teleorman, se constată încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului domnului Pătrașcu Marian Adrian de primar al comunei Tătărăştii de Jos, ca urmare a constatării stării de incompatibilitate prin Raportul de evaluare ANI nr. 58567/G/II/11.12.2013, rămas defintiv la data de 19.02.2016 prin Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție nr. 429/17.02.2016.

Până la alegerea noului primar, în condiţiile legii, atribuţiile primarului vor fi preluate de către viceprimarul Păduraru Ion.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Nicu Covaci, spectacol extraordinar la Alexandria

Următorul articol

”Colour the party” a făcut senzație la Alexandria

Cele mai recente articole de Actualitatea politică