liberinteleorman.ro

Adrian Gâdea și Victor Drăgușin, realeși în funcții cu peste 55% dintre voturi

Președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Ionuț Gâdea, candidat din partea PSD, a fost reales cu peste 55% dintre voturile exprimate, conform datelor parțiale publicate de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP). După numărarea voturilor din 319 din cele 334 de secții, Gâdea a obținut 87.204 voturi, ceea ce reprezintă 55,62% din totalul voturilor exprimate.

Pe locul doi s-a clasat candidatul PNL, Țole Marin, cu 39.561 voturi, adică 25,23%. Locul trei a fost ocupat de Florea Gabriel Florinel de la AUR, care a strâns 17.410 voturi, reprezentând 11,10%. Stăvărache Costel Constantin de la ADU s-a situat pe locul patru, cu 8.155 voturi (5,20%), iar Mardale George Cătălin de la SOS a obținut 4.464 voturi, ceea ce înseamnă 2,85%. Aceste rezultate sunt parțiale, fiind centralizate până în prezent voturile din 319 secții.

În municipiul Alexandria, PSD a obținut, de asemenea, cele mai multe voturi, Victor Drăgușin câștigând un nou mandat la Primăria Alexandria. Conform rezultatelor parțiale publicate de AEP, Drăgușin a obținut 8.142 voturi, ceea ce reprezintă în jur de 55%, după numărarea voturilor din 32 de secții din totalul de 34.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Tentativă de fraudă la vot: o femeie a primit mai multe buletine de vot

Următorul articol

Dan Dobre a obținut un mandat în Consiliul Local Alexandria ca INDEPENDENT – Rezultate parțiale

Cele mai recente articole de Actualitatea politică