liberinteleorman.ro

Teleorman e roșu! Adrian Gâdea: „Am făcut o campanie corectă și echilibrată”

Partidul Social Democrat (PSD) a câștigat alegerile locale în județul Teleorman, consolidându-și poziția în majoritatea localităților. Președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea, a declarat, luni, într-o conferință de presă, că succesul partidului său se datorează unei campanii echilibrate. „Am făcut o campanie corectă, echilibrată”, a afirmat Gâdea.

Conform rezultatelor oficiale provizorii, în județul Teleorman predomină culoarea roșu. PSD a câștigat în 66 de localități, în timp ce Partidul Național Liberal (PNL) a obținut victoria în 29 de localități, iar Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a câștigat în două localități. Cu toate acestea, PSD a pierdut alegerile în orașul Videle, precum și în alte localități importante.

„Vom face o analiză detaliată. Am pierdut alegerile în mai multe localități precum Videle, Orbeasca, Plosca, Ștorobăneasa, Beuca, Segarcea Vale, Poeni și Călmățuiu de Sus”, a declarat Adrian Gâdea. Pe de altă parte, PSD se bucură de victoriile obținute la Vitănești, Botoroaga, Ciolănești și Mârzănești.

Un aspect notabil al acestor alegeri este intrarea AUR în Consiliul Județean Teleorman. Adrian Gâdea a menționat că este deschis la colaborare cu reprezentanții AUR pentru hotărârile care necesită o majoritate calificată (două treimi), subliniind importanța cooperării pentru proiectele județului.

Alegeri 2024. Cine sunt primarii comunelor din Teleorman – Rezultate parțiale

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Un primar din Teleorman a câștigat alegerile cu procent de 100% – Harta rezultatelor parțiale

Următorul articol

Ura lui Drăgușin: NU vrea să colaboreze cu PNL în Consiliul Local Alexandria

Cele mai recente articole de Actualitatea politică