”Colour the party” a făcut senzație la Alexandria

în Actualitate/Cultură

Monica Vasilescu

colour the party (2)Se spune că în viață este necesar să înveți să te descurci și pe ploaie, pentru că nu tot timpul se află soarele pe cer. Așa au făcut cei din echipa Partydului Kiss-FM, aflați la Alexandria pentru un show special. ”Colour the party” se numește evenimentul organizat de Royal Models Agency, în parteneriat cu Primăria Alexandria și Consiliul local al tinerilor, desfășurat pentru prima dată în capitala de județ.

colour the party (3)DJ Emil Safta și DJ OLiX împreună cu MC Dan Fințescu și de One Man Show MC Tom Crîngureanu au făcut un spectacol de zile mari, în ciuda ploii mărunte de afară, care a ținut lumea în case. Totuși, tinerii nu au ținut cont de vreme și s-au distrat cu Partydul Kiss-FM, într-un cort amplasat cu această ocazie. Cei prezenți au avut parte de multe momente interactive, au participat la concursurile recompensate cu premii, au cântat și au dansat alături de DJ-ii Kiss.

colour the party (1)Cea mai așteptată clipă a fost aceea când organizatorii au împărțit pudră colorată. Toți cei prezenți au primit praful magic, pe care l-au spulberat la unison, într-o mare de culori care a făcut senzație printre cei tineri. Cu toții s-au distrat până la ore târzii, având în preajmă persoane îndrăgite și muzică pe gustul lor. Și pentru că divertismentul e la cote înalte atunci când cei de la Kiss Fm mixează, aceștia vor reveni la Alexandria în curând, pentru alte petreceri în stilul care-i caracterizează.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*