liberinteleorman.ro

Nicu Covaci, spectacol extraordinar la Alexandria

4 mai 2016

Monica Vasilescu

nicu covaciCum la Alexandria locațiile pentru desfășurarea unui spectacol în sensul real al cuvântului lipsesc desăvârșit, restaurantele și barurile au început ușor, ușor să atragă clienți cu artiști cărora nu prea le mai oferă nimeni alte posibilități de exprimare.

Încet, dar sigur, și Restaurantul Unicom din Alexandria deservește marile voci ale țării și le face loc în spațiul său, de pe strada Negru Vodă. După concertul celor de la Direcția 5, care a atras destui fani ai trupei în pofida prețului biletului, care nu a fost deloc de neglijat într-un oraș precum Alexandria, la Unicom va veni una dintre figurile emblematice ale rock-ului românesc – Nicu Covaci.

Fondatorul și liderul formației Phoenix va concerta în data de 15 mai, începând cu ora 20.00, atunci când legendarul artist, care a amintit generațiilor, în timp, de umbra marelui URS, va aduce în fața publicului său rockul care l-a caracterizat vreme de peste jumătate de veac. Prețul unui bilet este de 100 lei.

 

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Doru M. Ivanov vine la Berăria lui Nae

Următorul articol

Primarul de la Tătărăștii de Jos a fost destituit

Cele mai recente articole de Cultură

Ziua Universală a Iei

Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, marchează marți, 25 iunie 2024, începând cu ora 13.00, la