liberinteleorman.ro

Meci de fotbal feminin în scop umanitar, la Alexandria

15 decembrie 2015

Monica Vasilescu

universitatea Tot mai puțini oameni se gândesc să întreprindă o acțiune pentru semeni, pe timpul și pe nervii lor, fără a primi nimic în schimb, mai cu seamă în zilele noastre, când cu toții am devenit mai egoiști și mai neinteresați de soarta celor necăjiți.

Călin Pistolea, antrenorul echipei de fotbal feminin Universitatea Alexandria, este un exemplu de bună purtare din acest punct de vedere, fiindcă s-a mobilizat și în acest an pentru a aduce un strop de bucurie unor copii sărmani. Astfel, Universitatea Alexandria va disputa un meci de fotbal în scop umanitar, invitându-i alături pe toți aceia care vor și se pot implica în acțiune.

Meciul de fotbal se va disputa, miercuri 23.12.2015, ora 11:00, la terenul sintetic din complexul Ștrand Vedea, între fostele componente ale Universității Alexandria (fetele care au evoluat în Supeligă) și actualele componente ale clubului (junioarele născute în 2000 și 2001). Cei care vor participa la acest eveniment sunt așteptați cu jucării (în stare bună) sau hăinuțe pentru copiii defavorizați. ”Împreună putem face fericiți mai mulți copii de Crăciun!”, cred fetele de la Universitatea Alexandria.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Trupa The Alexanders, la Românii au talent

Următorul articol

Proiectul european ”Mănâncă responsabil” are corespondent în două licee din Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitate

Don't Miss