Trupa The Alexanders, la Românii au talent

în Cultură

Monica Vasilescu

the alexandersMembrii trupei The Alexanders – Ştefania Cristea (voce), Adam Popa (chitară), Theodor Netculescu (tobe), Liviu Nedelcu (clape), Robert Golubovici (chitară bas) şi Andrei Tecşor (chitară) – au obținut premiul întâi la concursul național de muzică Talent Show, de la Râmnicu Vâlcea.

Această distincție le oferă rockerilor noștri, sprijiniți financiar de Clubul Rotary, posibilitatea de a participa la emisiunea Românii au talent, de la Pro TV.
Potrivit organizatorilor, ideea de bază a concursului TALENT SHOW este de a promova creativitatea, spontaneitatea şi dezvoltarea simţului artistic. Nu se intenţionează aducerea în prim plan un anumit tip de talent, ci mai curând modul în care talentatul poate convinge că este special.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*