FOTBAL FEMININ: Universitatea Alexandria pleacă în turneu

în Sport

fotbal feminin

Monica Vasilescu

În perioada 6-8 iulie 2014, echipa alexăndreană de fotbal feminin, care s-a calificat recent în Superligă cu senioarele, va lua parte la Turneul Național destinat Junioarelor, desfășurat la Brașov. Universitatea Alexandria va participa la 3 categorii de vârstă: U 14, U 12, U 10. La acest turneu sunt înscrise 15 echipe la categoria U 14, 10 echipe la categoria U 12 și 6 echipe la categoria U 10.

Clubul din Alexandria, antrenat de Călin Pistolea și condus de Adrian Cioacă, nu se află la prima competiție de acest gen, fiind câștigător al Turneului Național al Junioarelor de la Fălticeni din 2013.

Două fotbaliste ale Universității, la Lotul Național U 14

Jucătoarele Andreea Diță și Florentina Ionescu, aflate în componența echipei Universitatea Alexandria, sunt convocate la Lotul Național U 14 pentru disputarea a două meciuri amicale contra reprezentativei Moldovei. Cele două partide se vor disputa la Mogosoaia, în perioada 1-6 iulie 2014.

 

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Cele mai recente în Sport