Lucian Militaru intră în bătălia electorală pentru Primăria Videle

în Actualitatea politică

lucian militaruCarmen Dumitrescu

După ce a refuzat mai multă vreme să-şi declare ambiţia de a reveni la conducerea Primăriei Videle, Lucian Militaru a luat, în sfârşit, o decizie. Potrivit unor surse din interiorul PNL, acesta ar fi agreat varianta de a candida la localele din 2016, iar locul său pe lista internă de candidaţi a partidului pare a nu fi ameninţat din nicio direcţie. Practic, cei care şi-au mai anunţat intenţia de a candida din partea vechiului PDL s-au retras în cursul zilei de ieri, astfel că Lucian Militaru rămâne candidatul PNL pentru Primăria Videle şi va încerca să-l detroneze pe tânărul său adversar Nicolae Bădănoiu.

E adevărat că au circulat nişte zvonuri legate de o intenţie a PNL de a-l racola pe actualul primar din Videle, însă se pare că Bădănoiu n-a cedat, fapt care i-a obligat pe liberali să scoată artileria grea. Cât de grea se va dovedi a fi această artilerie vom vedea, însă, la momentul oportun.

Comtactat telefonic pentru a ne spune ce l-a făcut să-şi reconsidere poziţia, Lucian Militaru ne-a declarat: “Astăzi, la întâlnirea pe care am avut-o cu responsabilii de zona Videle, cărora vreau să le mulţumesc pentru că m-au susţinut în unanimitate, am făcut anunţul că voi intra în competiţia internă şi ulterior că-mi doresc să obţin girul partidului pentru a participa la competiţia pentru Primăria Videle. Le-am prezentat punctul meu de vedere şi o parte din strategia pe care intenţionez să o dezvălui pas cu pas, nu dintr-o dată, şi cred că atunci când voi prezenta planul de revigorare a oraşului, oamenii vor fi alături de mine. “

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

1 Comment

  1. “…planul de revigorare….”,ne apuca plansul!
    Pai vreti sa spuneti ca nu v-au ajuns 12 ani la Primarie ,in conditiile in care a-ti fost ajutat de verisorul Dvs.,dl.Videanu fost ministru al economiei,sa-l revigorati ?!
    Sau mai doriti sa faceti ceva banuti,avand in vedere ca tinerelul Badanoiu a stins datoriile de miliarde pe care le-ati lasat in urma ?!
    Lasa-neeee,lasa-neeeee …….!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*