liberinteleorman.ro

Direcția 5 va spune ”Te iubesc” la Alexandria

26 septembrie 2015
Advertisement

Monica Vasilescu

directia 5

Restaurantul Alexander din capitala de județ va fi gazda unui concert de marcă, al celor de la Direcția 5. Trupa nu va cânta singură, ci alături de Alina Crișan, fosta componentă a trupei ASIA.

Evenimentul va avea loc în data de 2 octombrie 2015, începând cu ora 21.00, iar biletul de intrare însumează 65 lei.

Spectacolul face parte dintr-o serie de concerte ce poartă titulatura ”Te iubesc”, menite să promoveze noul album, și a trecut până acum prin multe orașe ale țării. Formația nu este străină de locația amintită, Direcția 5 a mai susținut un concert la Alexander Bar anul trecut, iar fanii au venit în număr considerabil să asculte cântece precum: ”Dacă ai ști”, ”Îți mulțumesc”, ”Povestea noastră”, ”De ce iubim” sau ”Caut altceva”.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Ziua Europeană a Limbilor Străine, la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul”

Următorul articol

Lucian Militaru intră în bătălia electorală pentru Primăria Videle

Cele mai recente articole de Cultură

Ziua Drapelului, la bibliotecă

Advertisement Biblioteca Județeană Marin PredaTeleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, marchează miercuri, 26 iunie 2024, începând cu ora 10.30, Ziua Drapelului național printr-o serie de activități culturale, ateliere de lucru cu copiii asociației DAI O ȘANSĂ la compartimentul împrumut pentru copii și expoziții tematice. Ziua Drapelului Național a fost proclamată prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998, în data de 26 iunie. Culorile drapelului național, roșu, galbenși albastru, sunt aceleași de la Revoluția română din 1848, doar dispunerea, raportul și

Ziua Universală a Iei

Advertisement Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, marchează marți, 25 iunie 2024, începând cu ora 13.00,