Direcția 5 va spune ”Te iubesc” la Alexandria

în Cultură

Monica Vasilescu

directia 5

Restaurantul Alexander din capitala de județ va fi gazda unui concert de marcă, al celor de la Direcția 5. Trupa nu va cânta singură, ci alături de Alina Crișan, fosta componentă a trupei ASIA.

Evenimentul va avea loc în data de 2 octombrie 2015, începând cu ora 21.00, iar biletul de intrare însumează 65 lei.

Spectacolul face parte dintr-o serie de concerte ce poartă titulatura ”Te iubesc”, menite să promoveze noul album, și a trecut până acum prin multe orașe ale țării. Formația nu este străină de locația amintită, Direcția 5 a mai susținut un concert la Alexander Bar anul trecut, iar fanii au venit în număr considerabil să asculte cântece precum: ”Dacă ai ști”, ”Îți mulțumesc”, ”Povestea noastră”, ”De ce iubim” sau ”Caut altceva”.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*