liberinteleorman.ro

Fotbal feminin: Universitatea Alexandria, victorie categorică în prima etapă

21 septembrie 2018
Miercuri, pe stadionul Municipal din Alexandria, echipa de fotbal feminin Universitatea Alexandria a debutat în noul sezon fotbalistic într-un joc contând pentru prima etapă a Ligii I, aceasta întâlnind echipa bucureşteană – Fair Play.
Jocul a fost la îndemâna jucătoarelor alexăndrene, care au irosit câteva ocazii de a marca în prima repriză, rezultatul la pauză fiind de 0-0. În a doua repriză, fetele antrenate de Călin Pistolea au continuat atacurile către poarta adversă, reuşind să marcheze de 4 ori prin Ana Maria Vasile, Iulia Săvescu, Claudia Pană şi Cristina Tudorache. Publicul prezent la meci a asistat la un spectacol fotbalistic oferit de jucătoarele alexăndrene, aplaudându-le şi încurajându-le pe fete la fiecare acţiune purtată către poarta bucureştencelor.
Antrenorul Universităţii a folosit, pentru acest meci, următoarele jucătoare: Andreea Pencea, Georgiana Gologan, Oana Dumitrache (Patricia Jderu min 78), Iulia Iorgoni, Otilia Durlă, Cristina Tudorache, Claudia Pană, Andra Olaru (Ana Maria Vasile min46), Genoveva Roşie, Florina Chiar (Cătălina Panait min 75). Rezerve neutilizate: Cristina Sandu, Andreea Diţă, Cristina Trifu, Stefania Ivan. În următorul joc, Universitatea Alexandria va întâlni duminică, 23 septembrie, tot pe teren propriu, începând cu ora 11.00, echipa CSŞ Târgovişte, într-un joc contând pentru etapa a III-a.
Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Adrian Gâdea: „Oamenii din PSD Teleorman se întreabă de unde a apărut această nebunie și nu găsesc răspunsul…”

Următorul articol

Angajări și concedieri dubioase la Poliția Locală Alexandria

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.