liberinteleorman.ro

CSM Alexandria, victorie zdrobitoare împotriva ACS Banat Girls în Superliga feminină de fotbal

27 aprilie 2024

CSM Alexandria a demonstrat o formă impresionantă în Superliga feminină de fotbal, înregistrând o victorie covârșitoare în deplasare împotriva echipei ACS Banat Girls, la Tomnatic. Echipa a dominat terenul și a încheiat meciul cu un scor impresionant de 6-1, demonstrând determinare și abilitate.

Această victorie reprezintă un moment de confirmare pentru CSM Alexandria, consolidând un sezon bun în care echipa și-a propus să atingă obiective ambițioase. Cu accentul pus acum pe calificarea în semifinalele Cupei României, fetele se pregătesc intens pentru următoarele provocări alături de antrenorul Călin Pistolea.

„Victorie pentru fete la Tomnatic

Echipa feminină de fotbal CSM Alexandria a câștigat, în deplasare, în play-out-ul Superligii, cu scorul de 6-1 pe terenul celor de la ACS Banat Girls, la Tomnatic.

Acest succes consfințește, pentru fete, un sezon bun, în care principalul obiectiv acum este calificarea în semifinalele Cupei României.

Mâine, 28 aprilie, CSM Alexandria, de la ora 11.00, joacă în deplasare pe terenul celor de la ACS Mureș, un nou meci în play-out”, a anunțat clubul.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Attila Szabo, o nouă medalie în palmares: bronz la US Open, Las Vegas

Următorul articol

Fostul fotbalist Vali Badea a intrat în PSD! Lista de consilieri a PSD, depusă oficial

Cele mai recente articole de Sport