liberinteleorman.ro

Handbaliștii au promovat, matematic, în Liga Zimbrilor

20 aprilie 2024

Partida de astă-seară, de la Sala Polivalentă din Alexandria, între CSM Alexandria și Teutonii Ghimbav, la handbal masculin, a consfințit promovarea matematică a echipei noastre în Liga Zimbrilor.

Partida a fost abordată cu mare seriozitate de teleormăneni, elevii lui Liviu Candidatu dorind să tranșeze, cât mai curând posibil, această luptă.

Victoria cu 41-25 arată, inclusiv prin proporțiile scorului, că nu s-a pus niciun moment problema învingătoarei.

Acest succes face ca secția de handbal a clubului nostru să revină în eșalonul de elită, acolo unde am mai fost acum două sezoane.

Din play-off-ul de promovare au mai rămas trei etape care vor fi abordate cu aceeași seriozitate, în perspectiva pregătirii sezonului 2024-2025.

După fotbal, în România, handbalul este al doilea cel mai popular sport, iar rezultatele echipelor noastre pe plan internațional, naționale și de club, sunt foarte bune.

Ne bucură foarte mult această reușită care este, în egală măsură, a handbaliștilor și a clubului. Statistica detaliată a meciului poate fi consultată aici:

https://frhlive.com/indexut.html?utakmica=1327507

CSM Alexandria, cu 21 puncte, nu mai poate fi ajunsă din urmă de a treia clasată, CSM Oradea, care are 10 puncte. Pe prima poziție este HC Odorheiu Secuiesc, 25 puncte, echipa harghiteană fiind și ea promovată în elită.

Un mare bravo acestor băieți inimoși care, prin eforturile lor, au repus Alexandria și Teleormanul pe harta handbalului românesc.

Sincere aprecieri antrenorului nostru, Liviu Candidatu, pentru cea de a doua promovare în Liga Zimbrilor, a anunțat clubul.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Cătălin Dumitrașcu, numit vicepreședinte al Partidului Forța Dreptei la nivel național

Următorul articol

Informare meteo de ploi pentru toată ţara, până luni la ora 15:00

Cele mai recente articole de Sport