liberinteleorman.ro

Attila Szabo, o nouă medalie în palmares: bronz la US Open, Las Vegas

27 aprilie 2024

Attila Szabo a adăugat o nouă performanță de excepție palmaresului său impresionant, câștigând medalia de bronz la lupte libere în cadrul prestigiosului US Open din Las Vegas. După ce și-a adjudecat argintul la categoria greco-romane, Attila Szabo a demonstrat încă o dată determinarea și abilitățile sale de excepție în arena luptelor.

Soția sa, Cristina, a mărturisit că antrenamentele sunt intense și că lipsa pregătirii la saltea reprezintă o provocare, însă Attila a arătat că nu se dă bătut și luptă până la capăt, fiind într-o formă fizică de excepție la 66 de ani.

După ce a câștigat medalia de argint la greco-romane, Szabo a obținut acum medalia de bronz la lupte libere, la competiția US Open din Las Vegas. Această realizare marchează îndeplinirea unui vis pentru sportivul dedicat scopului său.

,,E greu, Criso când nu ai pregătire la saltea‘’ mi-a spus Attila, dar eu am știut că nu se va da bătut. Așa este el. Luptă până la final. După argintul la greco-romane, astăzi a obținut și bronzul la lupte libere. A plecat cu gândul la cea mai strălucitoare medalie, dar pentru mine este învingător. US Open -Las Vegas este competiția la care a visat să ajungă și anul acesta a reușit. Sunt foarte mândră de el! I-am spus mai în glumă, mai în serios că fără medalii nu-l primesc acasă și se pare că a ținut cont 😂. Două medalii în spatele cărora stau ore întregi de pregătire fizică … For me you are the best! A champion! Love you!”, a scris Cristina Szabo pe Facebook.

Două medalii strălucitoare, care reflectă orele întregi de pregătire fizică și mentală, confirmă că Attila Szabo este un campion adevărat, iar sprijinul și dragostea familiei îi întăresc determinarea și ambiția în calea sa spre excelență.

Attila Szabo, locul II la lupte greco-romane, în Las Vegas

Attila Szabo a luat medalia de aur în Bulgaria și a rămas campion mondial la lupte

Teleormăneanul Attila Szabo a obținut aur la Campionatul mondial de lupte greco-romane

Campionul mondial Attila Szabo: ”Am fost un copil foarte sărac. Când am ajuns campion național, după numai șase luni de zile, nu știam ce e ăla campion național”

Luptătorul Attila Szabo a cucerit lumea la 59 de ani! ”Pentru mine, sportul a fost brățară de aur”

Attila Szabo a luat medalia de aur în Bulgaria și a rămas campion mondial la lupte

După aurul obținut la lupte greco-romane, Attila Szabo a devenit vicecampion mondial la lupte libere

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Adrian Gâdea și PSD Teleorman și-au oficializat candidaturile pentru alegerile locale din 9 iunie

Următorul articol

CSM Alexandria, victorie zdrobitoare împotriva ACS Banat Girls în Superliga feminină de fotbal

Cele mai recente articole de Actualitate