liberinteleorman.ro

ATLETISM: – Medalie de argint pentru Denisa Conceatu

1 iulie 2014

atletism

Monica Vasilescu

În finala Campionatului Naţional copii 1, 2, 3, trei atleţi de la CSS Alexandria au reuşit să ocupe locuri fruntaşe. Medalie a obţinut Denisa Conceatu, care a ocupat locul al doilea, la proba lungime – 5.05m – C1. Alături de aceasta, Pavel Florentina a luat locul 4, la disc – 27.54m – C1, iar Dobeanu Gabriel s-a clasat pe acelaşi loc 4, la triatlon – C3.

De la CSS Alexandria au mai concurat, având rezultate bune, următorii: Meliszek Mihai, Ghiţă Laura, Rusu Dragoş, Ruscu Ioana, Păsculescu Marius, Neagu Valentin, Damalan Anda, Carp Andreea, Raicu Alberto. Copiii au fost pregătiţi de profesorul Mihai Haită.

Campionatul Naţional copii 1, 2, 3 s-a desfăşurat la Bucureşti, în perioada 23-24 iunie 2014, pe Stadionul Iolanda Balaş.

 

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Sporting Roșiorii de Vede, singura echipă din județ aflată în Liga a III-a

Următorul articol

FOTBAL FEMININ: Universitatea Alexandria pleacă în turneu

Cele mai recente articole de Sport