liberinteleorman.ro

Florian Dumitru și Alexandru Dumitru, tată și fiu, vor concura împreună la Campionatele Mondiale de Culturism

31 octombrie 2023
Advertisement

În perioada 31 octombrie – 6 noiembrie, peste 2.500 de sportivi din întreaga lume vor concura în cadrul Campionatului Mondial de culturism, în Spania, considerat a fi cel mai dificil de până acum. România este reprezentată de o echipă dedicată și hotărâtă.

Printre numele sonore ale campionilor din țară se numără și sportivi de succes ai Clubului Sportiv Teleorman – Florian Dumitru și Alexandru Dumitru, tată și fiu, care vor concura împreună pe aceeași scenă. Florian și Alex Dumitru, ambii din județul Teleorman, au fost selectați în lotul României pentru această competiție de prim rang, ce se va desfășura în Santa Susanna, Spania.

România este recunoscută în lumea culturismului pentru talentele sale excepționale, iar prezența lui Florian și Alex Dumitru adaugă o notă specială la acest campionat. Cei doi sportivi au demonstrat un angajament fără compromisuri în antrenamentele lor și au fost selectați pentru a reprezenta țara în competiția de la nivel mondial.

Florian Dumitru, este un nume bine-cunoscut în lumea culturismului românesc, având mai multe titluri la activ și o experiență vastă în competiții internaționale. Este antrenor emerit și a obținut multe medalii strălucitoare, cea mai recentă la campionatele europene din acest an, atunci când a devenit campion european în culturism, fiind singurul român care a câștigat 𝑀𝑎𝑠𝑡𝑒𝑟 𝑀𝑒𝑛’𝑠 𝐵𝑜𝑑𝑦𝑏𝑢𝑖𝑙𝑑𝑖𝑛𝑔 60 𝑌𝑒𝑎𝑟 & 𝑜𝑣𝑒𝑟/𝑂𝑝𝑒n. Fiul său, Alex Dumitru, la rândul lui, a muncit mult pentru a se face remarcabil în acest domeniu și are un palmares de medalii considerabil până în prezent.

Cei doi Dumitru reprezintă nu doar o familie dedicată sportului, ci și un exemplu de determinare și pasiune pentru mulți tineri care visează să ajungă la nivel înalt în culturism.

Citiți și:

Interviu Florian Dumitru, CAMPION european: „Prin perseverență, răbdare, prin modul de viață, nimic nu este imposibil”

Antrenorul emerit Florian Dumitru, CAMPION european la 60 de ani

Antrenorul emerit Florian Dumitru face, prin culturism, corpul perfect: ”Puterea gândului influențează forma fizică. Și totul în viață”

Antrenorul emerit Florian Dumitru, dublu CAMPION după 40 de ani de sport: „Mi-am dat un restart, la 60 vreau să fiu în forma vieții mele”

Foto Petras Bratu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

4 SFATURI PE CARE TREBUIE SĂ LE ȘTII ÎNAINTE SĂ JOCI LA SLOTURI

Următorul articol

Grădiniță nouă pentru 130 de copii, amenajată din module Containere FDC

Cele mai recente articole de Actualitate