Antrenorul emerit Florian Dumitru, CAMPION european la 60 de ani

în Actualitate/Sport

Florian Dumitru, cel căruia i se spune „antrenorul campionilor”, a devenit la rândul său campion, într-o competiție la nivel european care îi încununează întreaga carieră, după mai bine de 40 de ani de când nu a mai concurat în competițiile din sportul căruia i s-a dăruit.

Antrenorul de culturism Florian Dumitru se află în cea mai bună formă a vieții lui, la 60 de ani, așa cum și-a dorit, și performanța i-a fost confirmată printr-o medalie de aur la Campionatele Europene din Santa Susanna, Spania. Acesta a obținut titlul de campion european la 𝑀𝑎𝑠𝑡𝑒𝑟 𝑀𝑒𝑛’𝑠 𝐵𝑜𝑑𝑦𝑏𝑢𝑖𝑙𝑑𝑖𝑛𝑔 60 𝑌𝑒𝑎𝑟 & 𝑜𝑣𝑒𝑟/𝑂𝑝𝑒n și a devenit un exemplu de hotărâre, determinare și muncă susținută mai mult decât era deja. Cu o perseverență remarcabilă și o dedicare de neclintit, Florian Dumitru a reușit să depășească obstacolele și să-și transforme visul în realitate. Victoria sa este un triumf nu numai pentru el personal, ci și pentru sportul românesc în general.

Performanța absolută vine după mulți ani de muncă și multe medalii care au confirmat efortul său. Antrenorul a cucerit și Campionatele de Culturism și Fitness de la Sibiu, anul trecut. Acesta s-a clasat pe locul I la Culturism Masters 55-59 ani și tot pe prima poziție la Culturism Classic Masters + 50 ani, arătând, totodată, formă fizică excepțională în care se află.

Reușita lui Florian Dumitru nu a venit fără sacrificii. Pentru a se pregăti pentru competiția europeană, el a adoptat un program riguros de antrenament și nutriție, urmând o dietă strictă și dedicând ore nenumărate în sala de sport. Disciplina sa exemplară și angajamentul față de obiectivul său l-au ajutat să-și atingă forma fizică maximă și să-și definească musculatura în mod spectaculos.

Florian Dumitru a avut întotdeauna o pasiune puternică pentru sport și o atitudine aparte în antrenorat. Timp de decenii, el și-a dedicat viața învățării și dezvoltării tehnicii sportive, lucru care l-a făcut să fie extrem de apreciat în comunitatea sportivă. Ca antrenor, Dumitru a format numeroși sportivi de succes, pregătindu-i pentru competiții naționale și internaționale.

În urmă cu mai mulți ani, a fost distins cu titlul de antrenor emerit de către Federaţia Română de Culturism şi Fitness, iar titulatura este o premieră pentru culturismul din Teleorman.

Citește și Antrenorul emerit Florian Dumitru, dublu CAMPION după 40 de ani de sport: „Mi-am dat un restart, la 60 vreau să fiu în forma vieții mele”

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*