liberinteleorman.ro

Eșec pentru subprefecții Rababoc și Iancu în lupta pentru dotări luxoase la birou

Advertisement

Subprefecții Benone Rababoc și Gigi Iancu au suferit o înfrângere zdrobitoare în fața instanțelor judiciare, pierzând procesele intentate împotriva Prefecturii Teleorman pentru obținerea de mobilier tapițat și alte accesorii de lux pentru birourile lor. Cei doi au solicitat o serie de dotări, printre care canapele tapițate, scaune ergonomice tapițate și alte elemente de mobilier sofisticat.

În ciuda argumentelor celor doi, instanțele au respins cererile fără susținere legală solidă. Printre elementele cerute se numără mese de consiliu, canapele tapițate pentru trei persoane, fotolii tapițate, măsuțe de telefon, birouri mari, scaune ergonomice tapițate, comodă TV, dulap metalic, covor plușat pe 90% din suprafața biroului, galerii noi cu perdele și draperii noi la fiecare fereastră, aer condiționat și o bibliotecă.

Deoarece cererile lor au fost respinse la Tribunalul Teleorman, cei doi s-au adresat instanței de la Curtea de Apel București, însă, și în acest caz au fost înfrânți. Această încercare nereușită de a obține dotări de lux ar putea fi un semn al lipsei de ocupație a celor doi subprefecți în ceea ce privește atribuțiile lor oficiale și ridică întrebări privind angajamentul real față de responsabilitățile lor publice, adăugând totodată o notă de ironie la povestea judiciară.

Soluția Curții de Apel BUCUREŞTI

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Ion Mirea, șeful de la Ordine Publică din Alexandria, a lovit două mașini parcate și a fugit de probele biologice

Următorul articol

Pompierii din Teleorman au intervenit la 69 de situații de urgență produse la nivel județean

Cele mai recente articole de Actualitate

Don't Miss