Rababoc și-a găsit job la Prefectura Teleorman – El îi ia locul de subprefect lui Nădrag

în Accident/Actualitatea politică

Benone Rababoc, fostul primar al comunei Talpa, care nu a mai primit votul cetățenilor pentru un nou mandat de primar având în vedere dezastrul celor două decenii de primărit, va fi subprefectul județului Teleorman. Decizia a fost luată în ședința de Guvern de joi.

Benone Rababoc (PSD) îi ia locul lui Gabriel Nădrag (PNL), cel care a apucat să stea doar câteva luni la Prefectură. El a fost numit în funcție în luna noiembrie 2021.

Săptămâna viitoare, la Teleorman va fi schimbat și prefectul. Reprezentantul Guvernului în teritoriu va fi Epure Haralambie, o altă situație politică bizară, dar cu scop bine plasat în perspectiva viitoarelor alegeri electorale.

CITIȚI ȘI: Talpa – comuna balamuc! Primarul Benone Rababoc, 20 de ani de domnie într-o localitate rămasă în antichitate

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Cele mai recente în Accident