liberinteleorman.ro

Pompierii din Teleorman au intervenit la 69 de situații de urgență produse la nivel județean

8 ianuarie 2024

În ultimele 72 de ore, pompierii militari teleormăneni au fost prezenți la datorie pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor, precum și pentru gestionarea optimă a celor 69 de situații de urgență produse la nivel județean.

Cele mai multe misiuni desfășurate au fost cele ale paramedicilor SMURD, care au răspuns prompt la 58 de solicitări pentru acordarea de prim ajutor calificat, urmate de cele ale echipajelor de stingere, care au acționat pentru localizarea și lichidarea a șase incendii, de misiunile salvatorilor la două accidente rutiere, produse pe raza localităților Merenii de Sus și Roșiorii de Vede și de alte trei intervenții în ajutorul cetățenilor (o misiune în sprijinul SAJ Teleorman pentru preluarea unei persoane cu probleme medicale, o deblocare de ușă și o misiune pentru salvarea unui animal).

❗️Foarte important! Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman solicită cetățenilor anunțarea tuturor situațiilor care pot pune în pericol viața, bunurile sau mediul înconjurător pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112!

📣Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

ℹ️ Mai multe date cu privire la evenimentele gestionate de unitatea noastră regăsiți pe site-ul www.isuteleorman.ro, la rubrica Știri și informații/Buletine și comunicate de presă, sau accesând linkul https://www.isuteleorman.ro/…/buletine-informative-si….

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

Eșec pentru subprefecții Rababoc și Iancu în lupta pentru dotări luxoase la birou

Următorul articol

La Alexandria, taxele și impozitele se plătesc începând de astăzi – Anunțul primăriei

Cele mai recente articole de Actual

Miercurea alarmelor! Sirenele vor suna în Teleorman

❗️Astăzi, în intervalul orar 10.00-11.00, va avea loc exercițiul de alarmare publică, „𝗠𝗜𝗘𝗥𝗖𝗨𝗥𝗘𝗔 𝗔𝗟𝗔𝗥𝗠𝗘𝗟𝗢𝗥”, cu scopul de a verifica funcționarea sirenelor pe