liberinteleorman.ro

Drumul DN 52 Alexandria-Furculești-Turnu arată precum în evul mediu. Niciun muncitor nu mai lucrează dinainte de Crăciun

Drumul Național 52 care leagă Alexandria de Turnu Magurele a devenit un adevărat coșmar pentru șoferi în această perioadă de sărbători. Odată cu creșterea traficului datorat vizitelor la rude și părinți, starea proastă a drumului reprezintă un pericol real pentru toți participanții la trafic.

Deși lucrarea ar mai avea, oficial, doar 3 luni până la finalizare, niciun muncitor nu mai lucrează pe șantierul Drumului Național 52 dinainte de Crăciun, ceea ce a dus la o stagnare a lucrărilor de modernizare. Șoferii se confruntă cu pericole în condiții precum cele din evul mediu, cu drumuri pline de denivelări și gropi, siguranța traficului fiind o iluzie.

Proiectul de „Modernizare a DN52 Alexandria – Turnu Magurele” a devenit sursă constantă de nemulțumire pentru șoferi încă de la începerea lucrărilor. Cel mai recent eșec este legat de o porțiune asfaltată, unde constructorii au aplicat un strat de asfalt peste nisip și iar asfalt. Defecțiunile au apărut la scurt timp după finalizarea lucrărilor, fiind nevoie de remedieri urgente. Constructorii au fost nevoiți să revină pentru a remedia problemele apărute după un raport de neconformitate al CNAIR.

Conform clauzelor contractuale, perioada de execuție a proiectului este de 18 luni, iar data de începere a lucrărilor a fost emisă începând cu data de 7 septembrie 2022. În ciuda acestui fapt, se pare că lucrările întâmpină dificultăți majore, iar stadiul actual ridică semne de întrebare cu privire la respectarea termenelor contractuale.

CNAIR, raport de neconformitate pentru DEZASTRUL de pe DN 52 – Alexandria – Turnu Măgurele

Citiți și: Asfalt pe pat de nisip – o rețetă teleormăneană prin care se reface DN 52

Se repară reparația pe drumul „sandwich cu înghețată” Furculești-Alexandria

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

Incendiu de proporții la Roșiori! O hală de producție peleți și o magazie au ARS

Următorul articol

ISU Teleorman: Atenție la artificii/petarde❗️

Cele mai recente articole de Actualitate