liberinteleorman.ro

Se repară reparația pe drumul „sandwich cu înghețată” Furculești-Alexandria

15 decembrie 2023
Advertisement

Cine face și desface toată ziua are ce face spune un proverb românesc. Exact așa poate fi descrisă situația firmelor de construcții care lucrează DN 52, porțiunea Furculești-Alexandria. După ce au pus smoală, nisip și apoi iar smoală, un fel de sandwich cu înghețată, constructorii de casă au venit să remedieze defecțiunile proaspetei reabilitări fiindcă asfaltul se dezintegrează, iar nisipul iese la suprafață.

Ceea ce astăzi ar fi trebuit să fie un traseu modern și sigur pentru șoferi, drumul între Furculești și Alexandria s-a transformat într-un adevărat coșmar. Noul strat de asfalt aplicat recent prezintă deja semne de degradare, iar nisipul folosit în construcție iese la suprafață în diverse locuri, punând în pericol siguranța traficului. Stratul de asfalt proaspăt aplicat nu a rezistat testului timpului și a început să se degradeze rapid, arătând un nivel inacceptabil de ineficiență în cadrul proiectului care costă 173,788,706.87 lei.

Menționăm că lucrările de reparații sunt în desfășurare deși în zonă este burniță…

Citiți și: Asfalt pe pat de nisip – o rețetă teleormăneană prin care se reface DN 52

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. In stilul caracteristic psd-ul toaca fara niciun control cu firmele de casa banii publici, de fapt banii nostri colectati din taxele tot mai mari. Oare ce fac organele de control din constructii sau organele de ancheta penala?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

6 locuri de parcare gratis pentru Garda de Mediu Teleorman, de la Victor Drăgușin

Următorul articol

GREVĂ în justiție! Judecătorii se alătură protestului grefierilor, în Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitate