Dacian Cioloș vine în Teleorman să viziteze cea mai săracă localitate din România

în Actualitatea politică

Mediul rural din Teleorman este, în mare măsură, unul afectat de sărăcie și de neputință. Acesta este și motivul pentru care oamenii din aceste zone sunt atât de ușor manipulabili, mai ales că alte mesaje decât cele venite din zona PSD nu prea ajung la ei. Pentru a schimba acest lucru, Dacian Cioloș a decis, împreună cu echipa sa din Teleorman, să mai facă o vizită în ruralul teleormănean, urmărind să ajungă mai ales în comuna Necșești, desemnată oficial drept cea mai săracă unitate administrativ-teritorială din România. Intenția lui Cioloș este aceea de a discuta cu oamenii din zonă despre căile prin care se poate scădea gradul de sărăcie în județ și de a menține viu contactul cu mediul rural al unuia dintre cele mai sărace județe din țară.

Echipa PLUS din Teleorman anunță o plimbare „la pas” în mediul rural teleormănean, împreună cu Dacian Cioloș pentru ziua de joi, 29 august. În jurul orei 10.00, aceștia vor ajunge în comuna Necșești, desemnată de Ministerul Dezvoltării în anul 2013 drept „cea mai săracă unitate administrativ-teritorială din România.”

În informarea transmisă presei locale din Teleorman, echipa de comunicare a PLUS Teleorman susține că temele dezbaterii sunt eradicarea sărăciei și instituirea dezvoltării.

Vom discuta despre eradicarea sărăciei și despre cum putem aduce bunăstarea în satul românesc, aceasta fiind una din temele pe care le-a abordat Dacian Cioloș în moțiunea programatică. Vă informăm că Dan Barna și Dacian Cioloș compun tandemul Președinte – Premier al Alianței USR – PLUS.”, se arată în comunicatul PLUS Teleorman.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*