VIDEO. Primarul de la Turnu Măgurele, ironizat la nunta prietenilor lui Valentin Dragnea: „Nu-l filmați de sus, dați-i un pic de altitudine!”

în Dezvăluiri

Nunta prietenilor lui Valentin Dragnea de la Turnu Măgurele a adunat laolaltă sute de persoane, iar printre ele s-a aflat, așa cum era firesc, și primarul orașului, Dănuț Cuclea. Acesta a și oficiat căsătoria lui Cătălin Codrea cu partenera lui, în prezența lui Valentin Dragnea, care a jucat rolul de naș în cadrul evenimentului. Despre înălțimea lui Dănuț Cuclea noi nu prea am făcut referiri, din simplul motiv că nu ne stă în fire să ne legăm de trăsăturile fizice ale indivizilor. Au făcut-o, în schimb, entertainerii plătiți de familia Codrea pentru a le transforma nunta într-un veritabil show. Practic, în timpul oficializării uniunii celor doi, prezentatorul evenimentului a ținut să-l ironizeze pe primar pentru faptul că e foarte scund, de unde reiese clar respectul celor adunați acolo pentru autoritățile publice.


În videoclipul pe care îl prezentăm se aude foarte clar remarca ironică a entertainerului, una care a reușit să amuze toată adunarea, dar mai ales pe Valentin Dragnea, care abia se abține să râdă în hohote: „Îl filmăm de jos pe domnul primar, da? Nu-l filmați de sus. Dați-i un pic de altitudine, vă rog din suflet!”

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*