liberinteleorman.ro

Adrian Gâdea și PSD Teleorman și-au oficializat candidaturile pentru alegerile locale din 9 iunie

Adrian Gâdea, susținut de PSD Teleorman, și-a depus oficial candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Teleorman, în cadrul alegerilor locale ce vor avea loc pe 9 iunie. În același timp, reprezentanții Organizației Județene a Partidului Social Democrat Teleorman au depus listele complete cu candidații desemnați pentru funcțiile de consilieri județeni, însoțite de semnăturile de susținere aferente.

Adrian Gâdea a subliniat importanța unei campanii electorale corecte, deschise și transparente, bazate pe prezentarea realizărilor anterioare și pe dezbateri constructive privind proiectele propuse pentru dezvoltarea județului.

„Astăzi, mi-am depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Teleorman, susținut de colegi din Echipa PSD Teleorman.
Tot astăzi, reprezentanții Organizației Județene a Partidului Social Democrat Teleorman au depus și listele cu candidații desemnați pentru funcțiile de consilieri județeni, însoțite de listele cu semnăturile de susținere.
În continuare, îi asigur pe cetățenii județului că vom desfășura o campanie electorală corectă, deschisă, transparentă, bazată pe prezentarea obiectivelor realizate și pe dezbaterea proiectelor propuse pentru dezvoltarea județului, o campanie al cărei obiectiv principal este o Administrație eficientă, în slujba cetățenilor județului nostru.
Le mulțumesc zecilor de mii de cetățeni care au semnat pe listele de susținători!”, a declarat Adrian Gâdea.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Alianța Dreapta Unită din Alexandria și-a depus candidaturile

Următorul articol

Attila Szabo, o nouă medalie în palmares: bronz la US Open, Las Vegas

Cele mai recente articole de Actualitatea politică