Consilierul județean Florin Neagu: ”Suntem morţi şi neîngropaţi”

în Actualitatea politică

 

Monica Vasilescu

”Consiliul Judeţean Teleorman nu produce nimic”! Așa crede Florin Neagu, consilier județean, chitit să facă o analiză a felului în care arată Teleormanul sub coordonarea actualilor conducători. Deranjat de modificările politice aduse în plenul forului care face legea la nivel județen, Florin Neagu a remarcat și reclamat lipsa de interes față de problemele reale ale Teleormanului.

gadea-si-neaguNu a vrut schimbarea din funcție a vicepreședintelui Ilie Bălan și are rezerve în privința celui care îl va înlocui – consilierul Cornel Bleajă, după cum se zvoneşte. Florin Neagu a declarat răspicat că în Consiliul Județean Teleorman se deschide ”bâlciul toamnei”.

”Nu mi se pare normal să-l schimbăm pe acest coleg, pentru că, prin comparaţie cu celălalt coleg, cu care îl înlocuim, este mult mai experimentat. Noi în acest Consiliu Județean nu producem nimic, suntem morţi şi neîngropaţi”, a încheiat Florin Neagu, exprimndu-și intenția de a le arăta cetățenilor, negru pe alb, amănunțit, ce s-a făcut, dar, mai ales, ce nu s-a făcut în Teleorman în timpul prezentei domnii.

1 Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*

Cele mai recente în Actualitatea politică