liberinteleorman.ro

Consilierul județean Florin Neagu: ”Suntem morţi şi neîngropaţi”

30 iunie 2014
Advertisement

 

Monica Vasilescu

”Consiliul Judeţean Teleorman nu produce nimic”! Așa crede Florin Neagu, consilier județean, chitit să facă o analiză a felului în care arată Teleormanul sub coordonarea actualilor conducători. Deranjat de modificările politice aduse în plenul forului care face legea la nivel județen, Florin Neagu a remarcat și reclamat lipsa de interes față de problemele reale ale Teleormanului.

gadea-si-neaguNu a vrut schimbarea din funcție a vicepreședintelui Ilie Bălan și are rezerve în privința celui care îl va înlocui – consilierul Cornel Bleajă, după cum se zvoneşte. Florin Neagu a declarat răspicat că în Consiliul Județean Teleorman se deschide ”bâlciul toamnei”.

”Nu mi se pare normal să-l schimbăm pe acest coleg, pentru că, prin comparaţie cu celălalt coleg, cu care îl înlocuim, este mult mai experimentat. Noi în acest Consiliu Județean nu producem nimic, suntem morţi şi neîngropaţi”, a încheiat Florin Neagu, exprimndu-și intenția de a le arăta cetățenilor, negru pe alb, amănunțit, ce s-a făcut, dar, mai ales, ce nu s-a făcut în Teleorman în timpul prezentei domnii.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Cu o mână votează, cu alta telefonează!

Următorul articol

Lipitorile…

Cele mai recente articole de Actualitatea politică

Don't Miss