liberinteleorman.ro

Consilierul județean Florin Neagu, amenințat pe stradă și pe Facebook

14 noiembrie 2014
Advertisement

neaguCarmen Dumitrescu

Presiunile politice ale ultimei perioade par să se concretizeze în acțiuni din ce în ce mai murdare. Astfel, cei din PSD și adversarii lor se comportă de parcă s-ar afla într-un război pe viață și pe moarte, uitând că lucrurile nu se opresc după data de 16 noiembrie, când unii vor mai fi nevoiți să se salute, cel puțin, pe stradă. Totuși, e destul de șocant să aflăm că un consilier județean teleormănean trăiește, de pe 2 noiembrie, sub presiunea unor amenințări ale adversarilor politici, care par a nu se mai teme nici de rigorile legii, nici de morala publică. Potrivit consilierului județean ACL, Florin Neagu, lucrurile s-au precipitat chiar din ziua primului tur al prezidențialelor, când un individ i-a lovit mașina cu pumnul și l-a insultat, pentru ca, numai câteva ore mai târziu, să mai aibă o confruntare cu un alt personaj, care l-a “avertizat” să aibă grijă pe unde merge pe stradă, că poate i se întâmplă ceva. Desigur, Florin Neagu a solicitat sprijinul poliției și individul care i-a lovit mașina a primit chiar o amendă, el având un comportament neadecvat și cu oamenii legii.

Însă, cu adevărat tulburător a fost pentru Florin Neagu să găsească seara, la întoarcerea acasă, pe contul său personal de Facebook, mesaje de amenințare și de insultă la adresa sa și a familiei sale. De altfel, consilierul județean a și postat un mesaj pe aceeași rețea de socializare, mesaj în care și-a povestit experiența neplăcută și a avertizat că va încerca să identifice persoanele din spatele contului de pe care s-au trimis injuriile cu ajutorul organelor competente: “În seara aceasta am găsit un mesaj cu amenințări, jigniri și injurii la adresa mea, a soției mele și a copiilor mei din partea unui profil fals, respectiv profilul Olx Premii, pentru faptul că susțin Dreapta și candidatura lui Klaus Iohannis. Voi depune plangere, la organele abilitate, pentru indentificarea lui și aplicarea legii. ”

Deși șansele ca acest lucru să se întâmple, pentru că mediul virtual nu este unul în care polițiștii noștri să se simtă confortabil în aplicarea rigorilor legale, e de remarcat faptul că Florin Neagu a decis să acționeze tranșant și să nu permită niciunui adversar politic să depășească limitele bunului simț în confruntare, pentru că amestecul problemelor de natură personală în luptele dintre partide e nu doar imoral, dar e și profund antidemocratic.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Schimbarea regilor, bucuria nebunilor! – Rodica Miloș a renunțat la conducerea DGASPC Teleorman!

Următorul articol

Pe ei! Pe ei! Pe mama lor!

Cele mai recente articole de Actualitatea politică

Don't Miss