Consilerul local Florin Titirișcă, petiție către Consiliul local Alexandria

în Administratie

Florin-TitiriscaFace parte din forul legislativ alexăndrean, dar nu prea are acces direct la dedesubturi, iar pentru acest motiv, consilierul Florin Titirișcă apelează la baza legală. După alte cereri în baza legilor în vigoare, consilierul a uzat și de dreptul de a face petiții, pe care îl are orice cetățean al municipiului și a cerut să fie înștiințat cu referire la o hotărâre a Curții de Conturi. Aceasta privește dosarele nr. 2533/87/2014 și nr. 2532/87/2014 privind anulare decizie de control financiar, respectiv suspendare executare act de Curtea de Conturi.

”Solicit să puneți în vederea directorului Administrației Domeniului Public al muminipiului Alexandria să pună de îndată la dispoziția Consiliului local Alexandria, în calitate de organ ierarhic superior, decizia Camerei de Conturi Teleorman atacată în dosarele sus menționate. În cazul în care acest lucru s-a întâmplat, iar decizia se află în posesia Consiliului local Alexandria, vă solicit să îmi comunicați de îndată o copie a acestei decizii”, a scris Florin Titirișcă în petiția sa.

Primarul Alexandriei, Victor Drăgușin, a apreciat modalitatea de adresabilitate către Consiliul local și i-a transmis consilierului că va primi copia cerută.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Cele mai recente în Administratie