Invazie de țânțari la stadionul municipal din Alexandria

în Actualitate/Diverse

tantariLocația de bază pentru antrenamente oficiale sau pentru sporturi de amatori se află sub asediul țânțarilor. Stadionul municipal din Alexandria a devenit nefrecventabil din cauza insectelor care îi exasperează pe doritorii de mișcare.

Chiar dacă Primăria Alexandria a făcut recent dezinsecție prin mijloace aeriene (combaterea ţânţarilor, căpuşelor, puricilor), pe domeniul public, se pare că soluția a fost apă de ploaie pentru țânțarii care atacă și deranjează pe toată lumea.

La cele comunicate, sperăm că edilii înţeleg disconfortul creat de bâzâietori seară de seară pe cea mai important arenă sportivă din municipiul capital de județ și vor face tot ceea ce depinde de dumnealor pentru rezolvarea rapidă a problemei.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Cele mai recente în Actualitate