Cât costă Revelionul în Alexandria…

în Diverse/Practic/Timp liber

Monica Vasilescu

revelion-restaurantMai sunt două săptămâni până la trecerea dintre ani. Localurile din Alexandria se pregătesc serios pentru ca petrecerea de Revelion să rămână o noapte de neuitat în amintirea clienţilor care nu vor să rămână acasă. De la barurile restrânse cu câteva zeci de locuri, până la marile restaurante în care încap sute de persoane, toate sunt în febra stabilirii programului pentru noaptea dintre ani.

Preţurile nu au cunoscut o modificare semnificativă faţă de anul trecut. Tarifele pentru o noapte cu totul inclus, în localurile din municipiul reşedinţă de judeţ, variază între 150 şi 230 de lei, de persoană. Astfel, alexăndrenii care vor alege să petreacă cu prietenii sau familia la restaurantul “Alex Tel SRL”, adică fosta cantină a partidului, aflată în spatele Prefecturii, vor plăti pentru un meniu în jur de 200 de lei, aceeaşi valoare ca la restaurantul “Rustic”, situat în Pădurea Vedea, la Restaurantul ”Mara” sau la Replik Caffe, acolo unde vor avea parte și de program artistic.

Cei care vor alege “Nala Cafe” vor scoate din buzunar 200 lei fix pentru un meniu tradițional, în timp ce aceia care vor petrece la “Alexander Bar” vor achita suma de 230 de lei, beneficiind de un meniu de sărbătoare complet, Open Bar, dar și de momente dansante în care atmosfera va fi întreținută de interpretul de muzică populară Valentin Olteanu și de DJ-ul Vlad Nedelcu.

De asemenea, preţurile meniului pentru Revelionul 2014-2015 se învârt în jurul sumei de 200 de lei şi la alte localuri din Alexandria. “The Pub” organizează o petrecere în toată regula pentru suma de 190 lei, la “Minerva” distracția costă 170 lei, iar la Berăria lui Nae meniul stabilit, plus băutura fără restricții nu sar de 150 lei, acesta fiind cel mai convenabil loc în care alexăndrenii își pot petrece seara Anului Nou.

1 Comment

  1. […] Mai sunt două săptămâni până la trecerea dintre ani. Localurile din Alexandria se pregătesc serios pentru ca petrecerea de Revelion să rămână o noapte de neuitat în amintirea clienţilor care nu vor să rămână acasă. De la barurile restrânse cu câteva zeci de locuri, până la marile restaurante în …read more […]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*