22, martie, 2019
Breaking News:
Home > Timp liber

Timp liber

Luptătorul Attila Szabo a cucerit lumea la 59 de ani! ”Pentru mine, sportul a fost brățară de aur”

Monica Vasilescu Povestea lui Attila Szabo, noul și, totodată, vechiul campion mondial la lupte, este una impresionantă. A început să facă sport la 16 ani și, doar în șase luni, a devenit campion. A fost numărul 1 timp de 12 ani, dar, din cauza numelui, pe vremea lui Ceaușescu, nu a putut participa la competiții internaționale, așa că s-a decis ... Read More »

Culturistul Alex Dumitru urmează rețeta succesului: ”Când este vorba despre muncă, trebuie să muncim, când este vorba despre relaxare, ne relaxăm. Niciodată nu le amestecăm”

Monica Vasilescu Sportul îți dă putere, încredere, ordine în viață și în minte. Asta știe foarte bine Alex, un tânăr culturist din Teleorman, desemnat cel mai bun junior din țară, până la vârsta de 19 ani. Dan Alexandru Dumitru, pe numele său întreg, și-a demonstrat competențele și la un nivel mai mare, clasându-se pe locul trei la categoria +75 kg ... Read More »

Christmas live la Restaurant Casa PaPaCip cu Dan Helciug și Spitalul de Urgență

Sărbătoarea Crăciunului se apropie, iar lumea își face deja planuri de petrecere. Pentru cei care nu vor să stea acasă în serile care preced Nașterea Domnului, localurile au început deja să organizeze evenimente. În acest sens, Restaurantul Casa PaPaCip își așteaptă clienții cu muzică de calitate sub titulatura ”Christmas live”. Vineri, 23 decembrie, programul va fi următorul: Interbalkanic Cristmas Live ... Read More »

GÂNDURI LA CEAS ANIVERSAR

La ediţia cu numărul 100 al ziarului nu pot decât să vă felicit pentru curaj şi tenacitate, dovedite pe parcursul unui proiect ambiţios care a dovedit că este posibil să se facă gazetărie pe aceste meleaguri şi într-un alt mod. Într-o radiografie pe care mi-am permis să o fac în urmă cu mai puţin de doi ani asupra presei locale ... Read More »

Spectacol marca MC Tom Crîngureanu pentru copiii din Alexandria

Monica Vasilescu Cu toții ne amintim, din copilărie, că una dintre cele mai mari bucurii a fost aceea de a avea în preajmă personajele preferate din desene animate. Pentru copiii din Alexandria, acest lucru a fost posibil, pe 1 iunie, de ziua lor, prin implicarea Consiliului local al tinerilor, alături de partenerii Primăria Alexandria şi Royal Models Agency. Ziua întreagă, ... Read More »

Orange Elephant a deschis, la Alexandria, primul magazin din țară cu jucării educative

Monica Vasilescu Asociația pentru Educație și Dezvoltare Comunitară a pus bazele primei afaceri sociale din zona Teleormanului, ca urmare a finanțării asigurate de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – Investește în oameni! AEDC a obținut, în regim de franciză, marca Orange Elephant. În acest sens, în Alexandria, s-a deschis primul magazin Orange Elephant ... Read More »

Liber în Teleorman a serbat 80 de apariții print la cea de-a opta ediție a Seratelor Libere

Monica Vasilescu Seratele Libere, eveniment menit a marca evoluția în timp a ziarului Liber în Teleorman, au ajuns la cea de-a opta ediție. Organizate o dată la 10 apariții print, seratele adună laolaltă cititori, autorități, politicieni și prieteni ai ziarului, oameni cu spirit liber care apreciază această modalitate de promovare pe mai multe linii, atât a ziarului, cât și a ... Read More »