liberinteleorman.ro

Licitație pentru automate cafea, răcoritoare sau fast-food/snack în Pădurea Vedea și Ștand

Primăria Municipiului Alexandria organizează licitaţie publică pentru închirierea a 24 terenuri, în suprafaţă de 2,25 mp. fiecare, aparţinând domeniului public de interes local al Municipiului Alexandria, situate în Parcul Pădurea Vedea, destinate amplasării de automate cafea, răcoritoare sau fast-food/ snack, în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 236/ 24.08.2022. O astfel de licitație va fi și pentru Ștrand Vedea.

Licitaţia va avea loc în data de 16.02.2023, ora12:00, la Centrul Multifuncţional pentru Tineri, din str. Confederaţiei, nr.1, Municipiul Alexandria, iar termenul limită privind răspunsul la solicitările de clarificări este data de 06.02.2023.

Documentaţia de licitaţie poate fi studiată şi achiziţionată, contra-cost, la sediul Primăriei Municipiului Alexandria, Compartiment Domeniu Public şi Privat, iar actele necesare pentru înscrierea la licitaţie se vor depune într-un singur exemplar, la registratura generală a instituției din cadrul Centrului de Informații pentru Cetățeni, intrarea din str. Ion Creangă, până la data de 14.02.2023, ora 16:00. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul instituției din str. Dunării, nr. 139, Compartiment Domeniu Public şi Privat, din cadrul Direcţiei Patrimoniu, telefon 0247-317732, int. 134

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Serviciu de droguri la domiciliu pentru elevi, ignorat de poliție

Următorul articol

Fiscalizarea bacșișului, obligatorie – Localurile îl trec pe bonul fiscal și rețin impozit

Cele mai recente articole de Administratie