Iată, au venit colindătorii la Partidul Mișcarea Populară Teleorman !

în Actualitate/Administratie

Monica Vasilescu

PMP colindatori

Reprezentanţii Partidului Mișcarea Populară Teleorman au primit, astăzi, colindătorii. Gazde mari au fost: președintele interimar al PMP Teleorman, Florin Toma, fostul președinte al organizației, Adrian Florescu, președintele organizației de femei, Doina Răduleț, dar și secretarul general Ervin Zelch.

Mulți copii de la grădinițele și școlile generale din Alexandria și un grup de baschetbaliști de la Clubul ”First Basket Ball” au colindat sediul filialei, aşa cum se obişnuieşte în această perioadă. Pentru activitatea lor, micii colindători au fost recompensaţi cu daruri din partea politicienilor, care au oferit produse specifice sărbătorilor în schimbul cântecelor.

În numele partidului, noul președinte interimar al formațiunii politice județene, Florin Toma, a transmis un mesaj teleormănenilor: ”Cu ocazia sfintelor sărbători de Crăciun, Partidul Mișcarea Populară vă urează Crăciun fericit și cele mai sincere și calde gânduri pentru noul an. Să retrăim miracolul Crăciunului și să privim cu încredere și speranță într-un viitor altfel pentru județul nostru, un viitor, mai curat, mai demn, pentru noi și copiii noștri”.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*