liberinteleorman.ro

elegant men's shoes made of leather and natural fibers

3 tendințe majore de pantofi pentru bărbați care vor fi la modă în această primăvară

28 februarie 2023

Primăvara, sezon de tranziție în care ba e prea frig pentru anumite tipuri de pantofi, ba e prea cald pentru altele, ba plouă, ba există riscul să mai ningă puțin. În acest context, ce vei păstra în garderoba ta din toți pantofii pe care i-ai purtat în sezonul care tocmai se încheie? Ce pantofi vei pregăti pentru a face față oricărei provocări de primăvară? Iată câteva sugestii care țin cont de tendințele în modă.

Bocancii pentru bărbați, potriviți mai ales la începutul primăverii 

Venirea primăverii nu înseamnă neapărat dispariția totală a frigului, ci mai degrabă tranziția de la rece la cald, de la iarnă la vară. În acest sens, mai ales în prima parte a primăverii, vei avea încă nevoie de încălțăminte care să îți protejeze picioarele nu numai de frig, ci și de eventuale ninsori întârziate sau de ploi reci. Și ce s-ar putea potrivi mai bine în acest sens decât o pereche de bocanci bărbați

De ce este obligatoriu să ai o pereche de bocanci pregătită pentru ținutele de primăvară? Pentru că aceștia îți vor oferi protecția necesară din punct de vedere termic, te vor proteja împotriva umidității – motiv pentru care este de preferat să alegi o pereche de bocanci impermeabili – și te vor ajuta să faci față și unei ierni prelungite, dacă este cazul. 

Ghetele casual, pentru ținutele de zi cu zi 

Cu un design asemănător bocancilor, modelele de ghete casual pe care le poți regăsi în ofertele magazinelor te pot ajuta să faci față provocărilor de zi cu zi simțindu-te și mai confortabil. Într-adevăr, poți alege dintre modelele de ghete cu un design simplu, minimalist, ghete cu șireturi sau cu fermoar mai ales de culoare neagră, dar și în alte culori pe care le poți asorta în mod perfect ținutelor tale zilnice.

Ceea ce oferă o pereche de ghete casual pentru bărbați este, înainte de toate, confortul atât de necesar, dar și protecția picioarelor în cazul unor condiții meteo nefavorabile. 

Ghetele Jodhpur, alegerea sigură pentru ținute elegante 

Dacă ești unul dintre bărbații care preferă ținutele elegante, cea mai sigură variantă pe care o poți alege este reprezentată de ghetele Jodhpur. Acestea sunt potrivite nu numai pentru aspectul elegant, rafinat pe care îl oferă ținutelor de serviciu sau potrivite pentru o întâlnire, ci și pentru garanția modei atemporale pe care o oferă. 

Alege o pereche de ghete Jodhpur de calitate și vei avea siguranța unei alegeri 100% potrivite pentru completarea ținutelor tale elegante. Branduri renumite precum Hugo, Tommy Hilfiger, Calvin Klein Jeans, Polo Ralph Laurens sau Geox îți oferă o mare varietate de modele din care poți alege în funcție de preferințe de material, de culoare sau de design: ghete mai lungi sau mai scurte, cu aspect catifelat sau lucios, de culoare verde, maro, neagră sau gri. 

Cu oricare dintre aceste trei modele de pantofi pentru bărbați vei reuși să faci față provocărilor din toate punctele de vedere. Bineînțeles, de la mijlocul primăverii, poți face schimbări majore în garderoba ta și poți înlocui încet-încet bocancii cu o pereche de sneakers sau o pereche de pantofi clasici, însă este important ca până atunci să beneficiezi de tot confortul și de toată siguranța de care picioarele tale au nevoie în condiții de vreme instabile, specifice primăverii.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Mihaela Yaurum lansează cartea Amor Perpetuu – Banii vor fi donați

Următorul articol

„Miercurea Alarmelor”, în Teleorman

Cele mai recente articole de Diverse