22, martie, 2019
Breaking News:
Home > Practic

Practic

Riscul unui antreprenor. Un teleormănean cultivă căpșuni din luna mai până în octombrie

Monica Vasilescu Să te apuci de cultura căpşunilor este un risc asumat. Asta a știut foarte bine, încă de la început, un producător din Teleorman, care s-a apucat anul trecut de această afacere. Răzvan s-a încumetat să aibă propria plantaţie de căpşuni, despre care știa că ar aduce câştiguri chiar din primul an, riscând nu doar timp și nervi, ci ... Read More »

A crescut salariul minim, a crescut impozitarea!

Monica Vasilescu Începând cu 1 ianuarie 2015, salariul minim a crescut cu 75 de lei. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Teleorman informează că, în Monitorul Oficial al României, a fost publicată Hotărârea Guvernului privind stabilirea salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată. Read More »

Cât costă Revelionul în Alexandria…

Monica Vasilescu Mai sunt două săptămâni până la trecerea dintre ani. Localurile din Alexandria se pregătesc serios pentru ca petrecerea de Revelion să rămână o noapte de neuitat în amintirea clienţilor care nu vor să rămână acasă. De la barurile restrânse cu câteva zeci de locuri, până la marile restaurante în care încap sute de persoane, toate sunt în febra ... Read More »

Tineretul Liberal Reformator vă invită să dăruiți

Monica Vasilescu ”Crăciunul este sărbătoarea în care orice copil merită să fie fericit”. Așa consideră tinerii reformatori ai partidului înființat de Călin Popescu Tăriceanu, care au luat inițiativa de a-i da o mână de ajutor lui Moș Crăciun în încercarea de a nu ocoli pe nimeni de sărbători. Tinerii PLR îi invită pe toți cei care au posibilitatea de a ... Read More »