Bitanu’ a câștigat războiul cu Nițulescu

în Actualitatea politică

bitanuCarmen Dumitrescu

Se pare că scandalul din PDL Teleorman s-a stins astăzi. Ciudat e că el ar fi trebuit să se stingă încă de pe data de 4 februarie, când la sediul partidului ar fi ajuns decizia lui Vasile Blaga de a-l responsabiliza pe Cristi Barbu , oferindu-i conducerea interimară a partidului. Practic, din acest moment, Bitanu’ este noul co-președinte al PNL Teleorman, fapt ce se pregătea de mai multă vreme în laboratoarele centrale ale partidului.

Nu știm reacția lui Nițulescu la aflarea veștii, dar avem certitudinea că situația nu-i convine și că va mai încerca și în perioada următoare să schimbe mersul lucrurilor. Din păcate pentru el, este clar acum că vechiul birou politic județean al PDL s-a dizolvat prin decizia celor de la București. Componența noului Birou Politic Județean interimar este specificată în decizia semnată de Blaga și vom reveni cu detalii asupra evoluției faptelor pe măsură ce le vom avea.

 

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*