Marian Zlotea: “Nițulescu va fi inclus în noul nostru proiect iar Titirișcă primește o bilă albă”

în Actualitatea politică

congres-PNL-PDL-1Carmen Dumitrescu

Surpriza numirii lui Cristi Barbu în funcția de președinte interimar al PDL a fost urmată de numeroase reacții la nivel județean. Unii cred că plecarea lui Nițulescu din fruntea Organizației Județene a PDL e un lucru bun prin el însuși, în timp ce alții cred că puterea partidului va avea de suferit după plecarea lui de la conducere.

Cu toate acestea, vocile de la București fac un apel la calm și bun simț, sperând că spiritele se vor liniști și noua construcție politică se va putea fundamenta pe baze dintre cele mai solide. Tocmai de aceea, Nițulescu nu trebuie să-și ia rămas bun de la politică, pentru că de la București, intențiile sunt dintre cele mai bune.

ANPC - CONFERINTACel puțin, asta susține Marian Zlotea, care crede că acum, organizația din Teleorman poate deveni una puternică, dacă ea se va focusa pe lupta cu adversarii politici, și nu pe lupte interne, care secătuiesc partidul de forță, dar îi afectează și imaginea: “Fac un apel la calm! De acum înainte, cei implicați trebuie să trateze situația cu multă maturitate. Mai mult, vrem să-l includem și pe Nițulescu în noul proiect, așa cum vrem să-i dăm o șansă și lui Florin Titirișcă, despre care am aflat din presa locală că este foarte combativ cu puterea din Alexandria. Așa că eu îi dau o bilă albă lui Titirișcă și cred că are șansa să devină un lider puternic în Alexandria și nu numai. Eu sper acum doar că noua formațiune politică va funcționa bine!”

În privința componenței noului Birou Politic Județean al PDL Teleorman, remarcăm revenirea în politică a unor nume importante, precum Eugen Jieanu, Marian Rînescu, Marian Tole sau Florențiu Tănase. Cei patru primvicepreședinți vor fi:  Tiberiu Neamu, Lucian Militaru, Cătălin Burcescu și Eugen Jieanu.

Decizia PDL este datată cu 4 februarie 2015 și este semnată cu bară.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

3 Comments

  1. cu lista de personaje ,controversate, pe care ati pus-o , cu unii rataciti pe la UNPR , PSD , etc……si cu NITULESCU in frunte , la anul viitor ,o sa va mai voteze dracu ….ca noi….aleluia…..

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*