După aurul obținut la lupte greco-romane, Attila Szabo a devenit vicecampion mondial la lupte libere

în Cultură/Diverse/Sport/Timp liber

După ce zilele trecute a obținut medalia de aur la şi titlul de Campion Mondial la Lupte greco-romane, în Tbilisi (Georgia), în urma unui meci foarte disputat cu reprezentanții mai multor țări, astăzi, Attila Szabo a câștigat medalia de argint la lupte libere, devenind, astfel, vicecampion mondial la această disciplină, unde excelează chiar dacă el s-a axat pe greco romane.

Vestea a fost dată, ca de obicei, de soția sa – Cristina, într-un mesaj emoționat în care a făcut și o analiză succintă a perioadei în care Attila a luptat și a obținut nenumărate succese sportive care ar putea deveni exemplu pentru generațiile viitoare.

”Nu a fost sa fie aur in seara aceasta, dar noi suntem mandri de tine! Titlul de Campion Mondial la lupte greco-romane și cel de Vice Campion Mondial la lupte libere sunt rodul unei munci tiranice. Abia acum putem spune ca a fost sfârșitul participării tale la Campionatele Mondiale de lupte pentru veterani. Au fost 7 ani de excepție, 7 ani in care ai urcat pe podium de 14 ori, 5 titluri de Campion Mondial … o performanța de excepție. Sunt subiectiva stiu, am spus-o de zeci de ori, dar tu, Attila Szabo, vei rămâne in istoria luptelor românești și chiar dacă soarta a făcut ca in tinerețe sa nu îți poți dovedi adevarata ta valoare, iată ca peste ani ai arătat ca toată viața ta ai fost o forța, un caracter puternic, un luptător in adevăratul sens al cuvântului. Ți-am văzut privirea … probabil ești dezamăgit, dar noi nu! Noi suntem mandri! Tu faci cinste României si îmi doresc ca tinerele generații sa învețe de la tine. Felicitări pentru tot ce ai realizat! Te iubim si te așteptam acasa!”, a scris Cristina Szabo, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*