liberinteleorman.ro

Culturiștii din Teleorman au obținut rezultate de excepție la Campionatele Naționale de Culturism și Fitness

5 septembrie 2023

Sportivii din Teleorman au obținut rezultate de excepție la Campionatele Naționale de Culturism și Fitness, desfășurate în perioada 29 august – 3 septembrie, la Sala Transilvania din Sibiu. Competiția a adunat într-un singur loc sportivi performanți din întreaga țară, toți aceștia fiind membri ai structurilor sportive afiliate la Federația Română de Culturism și Fitness.

Campionatele au fost organizate cu rigurozitate și profesionalism, împărțind sportivii în categorii distincte, în funcție de vârstă, înălțime și greutate. Fiecare categorie a avut șansa de a-și demonstra abilitățile și calitățile în fața unui public pasionat și a unui juriu experimentat.

Sportivii au avut sarcina de a executa pozițiile obligatorii pentru a-și evidenția grupurile musculare într-un mod impresionant. De asemenea, aceștia au prezentat un program liber, acompaniat de un fond muzical ales cu grijă, în conformitate cu regulile stabilite de organizatori și Federația Română de Culturism și Fitness.

Juriul, format din specialiști cu o vastă experiență în domeniul culturismului și fitnessului, a avut misiunea dificilă de a acorda puncte în funcție de criterii precum masă musculară, înălțime, definire, separare, simetrie, proporționalitate și altele. Decizia juriului a fost crucială pentru desemnarea câștigătorilor în fiecare categorie.

În acest context, sportivii din Teleorman au strălucit pe podium, aducând acasă numeroase medalii și un titlu de campion național.

Alexandru Dumitru este cel care a reușit să-și păstreze titlul de Campion Național la BB Classic. El a ocupat, în aceeași competiție, locul 3 la Culturism 80kg și îl numește „un bonus” având în vedere că nu e o categorie la care concurează de obicei. De asemenea, acesta a ocupat locul 2 la Games Classic Bodybuilding +175cm – Seniori. Tatăl său – Florian Dumitru și antrenorul principal al culturiștilor de la Clubul Sportiv Teleorman a obținut locul II la culturism Masters +60 ani și a primit o diplomă de excelență din partea Federației Române de Culturism și Fitness pentru rezultatul de excepție obținut anul acesta: campion european în culturism, fiind singurul român care a câștigat 𝑀𝑎𝑠𝑡𝑒𝑟 𝑀𝑒𝑛’𝑠 𝐵𝑜𝑑𝑦𝑏𝑢𝑖𝑙𝑑𝑖𝑛𝑔 60 𝑌𝑒𝑎𝑟 & 𝑜𝑣𝑒𝑟/𝑂𝑝𝑒n.

Sportivul Alexandru Samoilă a debutat în culturism în cadrul competiției organizate de FRCF și a ieșit vicecampion la culturism clasic 175cm – Seniori și a ocupat locul 4 la Culturism 80kg – Seniori, iar Iorga Răzvan Marius a luat titlul de vicecampion la categoria Bodybuilding Classic 171cm – Seniori și s-a clasat pe locul 5 la Culturism 75kg – Seniori.

Budurea Andi a luat locul 3 la Culturism Juniori Mari 70kg (21-23 ani) și locul 3 la Culturism 65kg – Seniori, iar Dumitru Adrian – locul 4 la Culturism Juniori Mici 60kg (16-20 ani).

Sportivii au demonstrat nu doar dedicare și muncă asiduă, ci și rezultatele unui corp definit necesare în domeniul culturismului și fitnessului. Această competiție a fost o oportunitate extraordinară pentru sportivii din Teleorman de a-și arăta abilitățile și de a se măsura cu cei mai buni din țară. Performanțele lor reprezintă un exemplu inspirațional pentru tinerii pasionați de culturism și fitness, arătând că, prin pasiune, disciplină și sacrificiu, se pot atinge vise mari în acest domeniu și, cu siguranță, acești campioni vor continua să inspire și să ridice stindardele performanței sportive din Teleorman.

Citește și: Antrenorul emerit Florian Dumitru, distins cu plachetă de președintele Federației de Culturism

Citește și: Interviu Florian Dumitru, CAMPION european: „Prin perseverență, răbdare, prin modul de viață, nimic nu este imposibil”

Citește și: Antrenorul emerit Florian Dumitru, CAMPION european la 60 de ani

Citește și: Antrenorul emerit Florian Dumitru, dublu CAMPION după 40 de ani de sport: „Mi-am dat un restart, la 60 vreau să fiu în forma vieții mele”

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

Ziua comunei Drăgănești-Vlașca”, la ediția a V-a

Următorul articol

ADP Alexandria lasă arborii de pe centru fără apă până la finalizarea șantierului

Cele mai recente articole de Actualitate