liberinteleorman.ro

Dragnea JR, fără permis după ce a condus cu 142 km/h. A contestat scrisul polițistului

Fiul fostului lider al Partidului Social Democrat (PSD) – Liviu Dragnea a pierdut în primă instanță litigiul cu IPJ Teleorman după ce acesta contestat procesul verbal prin care a rămas fără permis auto. Valentin Dragnea a fost surprins de radar conducând cu o viteză de 142 km/h într-o zonă cu limită de 90 km/h. Judecătoria Videle a respins cererea sa. Apelul va fi la Tribunalul Teleorman și nu are încă stabilit un termen de judecată.

În contestația sa, Juniorul lui Dragnea a invocat scrisul ilizibil al polițistului care a scris procesul verbal, fapte descrise insuficient, neindicarea clară a locului săvârșirii contravenției și lipsa indicării limitei de viteză pe sectorul de drum respectiv. Nici depășirea pe linie continuă nu este recunoscută de acesta.

Dragnea JR a condus în data de 23 septembrie 2022, pe DE 70 București-Alexandria, cu viteză excesivă. În dreptul kilometrului 66, mașina marca Audi, condusă de Valentin Ștefan Dragnea, a efectuat manevra de depășire încălcând linia continuă, circulând pe contrasens cu o viteză de 142 km/h, potrivit datelor din dosar.

Fiul lui Liviu Dragnea a avut 6 puncte-amendă, 6 puncte-penalizare și sancțiunea complementară a suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru o perioadă de 60 de zile.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Alexandru Staicu, viitorul folclorului teleormănean – Gelu Voicu îl susține să devină „Vedeta populară”

Următorul articol

Antrenorul emerit Florian Dumitru, CAMPION european la 60 de ani

Cele mai recente articole de Actualitate